Nettisivujen suunnittelu

Responsiiviset ja hakukoneystävälliset wordpress-nettisivut, verkkokaupat ja web-ratkaisut

Toteutamme nettisivut käyttäen monipuolisia alustoja, kuten WordPressiä, jolloin sinun on helppo päivittää sivuja ilman html-osaamista. Responsiiviset sivut skaalautuvat suoraan mobiililaitteisiin. Teemme kotisivut aina myös hakukoneystävällisiksi, joka auttaa yritystäsi nousemaan kilpailijoitasi korkeammalle Googlessa. Teemme nettisivustoihin myös seo:a, eli hakukoneoptimointia, jonka avulla orgaanista hakukonenäkyvyyttä pystyy parantamaan entisestään.
Kotisivut yritykselle?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi! Vastaamme tarjouspyyntöihin jo seuraavana arkipäivänä. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido tilaukseen.

Hyvät nettisivut rakentuvat useasta elementistä

SISÄLTÖ

Verkkosivujen sisältö on sivuston tärkein ominaisuus. Selkeä viesti ja kirkas arvolupaus tekevät suurimman vaikutuksen potentiaaliseen kohderyhmään. Sisältö on avainasemassa myös kotisivujen hakukonenäkyvyydessä.

ULKOASU

Sekava ulkoasu johtaa nopeasti sivukävijän mielenkiinnon katoamiseen, kun etsitty tieto ei löydykään samantien. Tarkkaan suunniteltu sivu vie yrityksesi ilmettä eteenpäin ja selkeyttää sivustoa typografian, värimaailman ja graafisen toteutuksen keinoin.

HAKUKONEOPTIMOINTI

Oikein rakennettu sivusto nousee korkeammalle Google-haussa. Teemme hakukoneoptimointia, eli seo:a, joka muodostuu nettisivujen sisällöstä ja tekniikasta. Optimoidut kuvat ja välimuisti nopeuttavat sivustoa ja takaavat hyvän käyttökokemuksen, joka johtaa myös pidempään vierailuun sivustolla.

RESPONSIIVISUUS

Toteutamme kotisivut ja verkkokaupat aina responsiivisina, jolloin ne skaalautuvat automaattisesti eri kokoisiin päätelaitteiseen. Mobiilinäkymässä keskitymme käytettävyyteen ja nopeuteen.

KÄVIJÄSEURANTA

Kotisivujen kävijäliikennettä on monesti tarve seurata. Voimme liittää nettisivut Google Analyticsiin, josta voi seurata kävijöiden määrää ja käyttäytymistä sivuilla. Analytics, some-kanavat ja Ads voidaan linkittää toimimaan yhdessä konversioseurantana.

KÄYTTÖTARKOITUS

Nettisivujen on tärkeä vastata käyttötarkoitusta. Suunnittelemme sivut yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan yrityksen tarvetta, joka voi olla vaikka potentiaalisten yhteydenottojen, eli liidien hankinta sivukävijöistä tai jokin myyntitapahtuma.

VERKKOKAUPPA

Toteutamme myös verkkokaupparatkaisuja. Verkkokauppa voidaan rakentaa WordPressillä ja WooCommercella tai jollain muulla alustalla, kuten kotimaisilla MyCashFlow tai Vilkas.

WEBHOTELLI

Tarjoamme asiakkailemme tehokkaan ja WordPressille optimoidun webhotellipalvelun. Webhotellimme ovat helppokäyttöisiä (cPanel) ja niihin kuuluu SSL / https -salaus.

YLLÄPITO JA VARMUUSKOPIOINTI

Tarjoamme asiakkaillemme nettisivujen ylläpito- ja varmuuskopiointipalvelun, johon kuuluu sivuston tekniikan päivitys, turvallisuus ja varmuuskopiointi.