Autokorjaamo Niskasen yritysilme

Suunnittelimme ja toteutimme heinäkuussa 2018 Autokorjaamo Niskasen nettisivut ja yritysilmeen, johon sisältyi logo, värimaailma, ikkunateippaukset, auton teippaukset, banderolli, käynti- ja lahjakortit sekä leimasin. Värimaailmasta tehtiin tyylikkään tummanharmaa, jota piristettiin keltaisella ja sinisellä värillä. Logossa pohjana toimii tummanharmaa, josta keltainen ”Niskanen”-teksti erottuu huomiota herättävästi. Valkoinen ikoni ja ”autokorjaamo”-teksti puolestaan raikastavat logon ilmettä.

Autokorjaamo Niskanen logo

Nettisivuista haluttiin persoonalliset, minkä vuoksi yleisilme on logon tapaan tummanpuhuva. Keltaiset palkit ja siniset Call-to-Action-napit tuovat sivustolle eloisuutta. Sivuille haluttiin hyödyllisiä artikkeleita autokorjaamon tarjoamista palveluista. Asiakkaan käyttökokemusta parantamaan sivustolta löytyy tarjouspyyntö- ja ajanvarauslomakkeiden lisäksi huoltolaskuri, jonka avulla asiakas saa otettua yhteyttä korjaamoon sekä varattua ajan huoltoon mahdollisimman helposti. Yrityksen ikonina toimiva kiintoavain toistuu logon lisäksi nettisivujen taustakuvissa sekä valokuvana että ikonina.

Lahjakortissa toiveena oli pieni, lompakkoon mahtuvat kortti, minkä vuoksi se suunniteltiin käyntikortin kokoinen. Pienen kokonsa vuoksi kortista tehtiin hyvin yksinkertainen. Kortin etupuolella on tummalla pohjalla yrityksen logo, ja takana yrityksen yhteystiedot ja teksti täyttökentällä. Graafiseksi elementiksi kortin takapuolelle lisättiin ylä- ja alareunoihin keltaiset palkit.

lahjakortti suunnittelu

Ikkunateippaukset, banderolli ja auton teippaukset noudattavat samaa linjaa yrityksen muun graafisen ilmeen kanssa ja tuovat logon näyttävästi esiin.

Tarvetta uusille kotisivuille?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi, tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään

Samankaltaisia töitä
Sah-Ko Nettisivut