HERO Safety – Korkeanpaikan työturvallisuuspalvelut

Suunnittelimme ja toteutimme huhtikuussa 2019 nettisivu-uudistuksen oululaiselle korkean paikan työturvallisuusyritys HERO Safetylle. Uudistuksen lähtökohtana oli nettisivujen ulkoasun päivittäminen graafisempaan muotoon niin, että sivusto olisi selkeä ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Asiakkaan toiveena oli, että nettisivujen ilmettä voitaisiin hyödyntää helposti myös muissa medioissa ja julkaisuissa, kuten esitteissä.

Yrityksen jo olemassa olevaan värimaailmaan kuului kirkas keltainen ja syvän sininen, joita lähdettiin korostamaan nettisivujen ilmeessä. Sinistä hyödynnettiin yhdessä valkoisen ja vaaleanharmaan kanssa sisältöalueiden taustalla, kun taas keltainen on korostamassa sisältöalueiden epäsymmetrisiä ja kaltevia muotoja. Kaltevat muodot toistuvat läpi sivuston aina palvelukuvauksesta henkilökuviin. Tärkeänä uudistuksena nettisivuille oli blogialusta, johon halutaan päivittää ajankohtaisia artikkeleita.

HERO Safety nettisivu layout

Nettisivuprojektin jälkeen olemme jatkaneet yhteistyötä kuukausimarkkinoinnin saralla. Ylläpidämme HERO Safetyn LinkedIn-kanavaa ja tuotamme sinne sisältöä. Nettisivujen graafista ilmettä hyödynnetään myös LinkedInissä, jossa julkaistavat kuvat ja tiedotteet tehdään nettisivujen ilmeen mukaisesti. Näin yrityksen ilme pysyy yhtenäisenä, mikä puolestaan parantaa yrityksen tunnistettavuutta.

Oulu Kuukausimarkkinointi sosiaalinen media

Sisällöntuotantotyötä teemme yhdessä HERO Safetyn kanssa uusien nettisivujen blogiin, johon on tarkoitus julkaista asiantuntija-artikkeleita kuukausittain. Artikkelit toteutetaan suurimmaksi osin haastattelun perusteella; näin HERO Safetyn asiantuntijuus saadaan kuuluviin, ja Luman rooliksi jää materiaalin muokkaaminen helposti luettavaan muotoon.

Tarvetta uusille kotisivuille?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi, tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään

Samankaltaisia töitä
Portfolio nettisivut logo