Videostriimaus ja livelähetykset

Toteutamme livelähetykset pieniin ja keskisuuriin tapahtumiin.

Toteutamme striimauspalvelut eri kokoisiin tapahtumiin tarpeen mukaan. Livelähetyksiä voimme tuottaa niin pienistä puhestriimeistä isompiin seminaareihin, joita täydennämme lisäpalveluilla, kuten some, reportaasi ja äänentoisto. Näin saat valmiin paketin yhdestä paikasta.
Olemme toteuttaneet striimauspalveluita esimerkiksi Oulun kaupungille, Oulun Lipolle, Puijon Pesikselle sekä Alajärven Ankkureille.

Tapahtumien livestriimauspalvelut

WEBINAARIT

Erilaisten webinäärien ja puhetilaisuuksien tuottaminen onnistuu kustannustehokkaasti yhden tai kahden teknikon ja/tai kuvaajan työpanoksella.

MONIKAMERALÄHETYKSET

Tuotamme keskisuurien tapahtumien livestriimaukset 2–4 kameran voimin tarpeen mukaan.

KEIKKALÄHETYKSET

Artisteille ja bändeille voimme toteuttaa verkon yli striimattavan livekeikan. Keikka voidaan kuvata ja lähettää studioltamme käsin Oulun Limingantullista. Studioltamme löytyy PA-kalusto laadukkaalla Allen & Heath -mikserillä.

Striimausten lisäpalvelut

SOMESISÄLLÖNTUOTTAJA

Tuomme sometiimin tai tehokkaan somettajan tapahtumaan tekemään reportaasia ja jakamaan fiiliksiä paikan päältä reaaliajassa.

Reportaasi

Sisällöntuottajamme voi tuottaa tapahtuman tunnelmista ja vaiheista artikkelimuotoisen kertomuksen ulkoista tai omaa julkaisukanavaa varten.

ÄÄNENTOISTO

Kalustostamme löytyy välineet myös pienten ja keskikokoisten tapahtuminen äänentoistoon.

Onko tapahtuman livestriimaus ajankohtainen?

Kerro lisää tapahtumastasi tai striimaustarpeestasi. Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido työtilaukseen.

Katso alta videotuotantojemme showreel

Striimausalusta live- ja virtuaalitapahtumille

Videopalvelin on striimausalusta, jossa voidaan toteuttaa erilaisia videolähetyksiä. Alustalla on verkkokauppa, joka mahdollistaa lippujen myynnin ja maksullisten lähetysten toteuttamisen. Lähetyssivu voidaan kustomoida asiakasbrändin ilmeen mukaiseksi ja videoupotuksen viereen on mahdollista asentaa chat-keskustelu katsojille.