Studion ja kaluston vuokraus

Ota laadukkaat kuvat studiossamme

Henkilöstö-, tuote-, promo- ja videokuvaukset hoituvat kätevästi studiossamme. Studio tarjoaa kliinisen ja kontrolloidun kuvausympäristön, jossa kuvauskohteet pääsevät oikeuksiinsa. Tilava ja toimiva studiomme sijaitsee toimitiloissamme osoitteessa Rautionkatu 2 C, 90400 Oulu.

Studion ominaisuudet

Studion koko on noin 60 m² ja huonekorkeus jopa 5 metriä. Studion musta kuvausalue (musta lattiapinta, mustat molton-verhot sivuilla ja takana) on kooltaan 6,5 m x 4 m x 3 m. Taustalle on käytettävissä erivärisiä taustakartonkeja (valkoinen, harmaa, ruskea, tummansininen ja greenscreen-vihreä), jotka ovat leveydeltään 2,7 m. Mikäli kartonkia joudutaan leikkaamaan, hinta on 15 €/metri. Tarvittaessa käytettävissä on myös leveämpi (n. 4 m) valkea tausta, joka ulottuu myös lattialle muodostaen “avaruusseinän”. Tämän käytöstä sovittava aina erikseen.

Tiloista löytyvät valoilla ja peileillä varustettu meikkauspiste, kaksi wc:tä ja iso keittiö kahvinkeittimellä, mikroaaltouunilla ja jääkaapilla.

Valokaluston käyttö kuuluu studion hintaan. Valokalustoon sisältyy:

– 3 kpl Elinchrome-studiosalamaa
– 2 kpl Falconeyes-studiosalamaa
– 2 kpl isoja Swit-led-paneeleja
– 4 kpl pieniä Aputure Amaran -led-paneeleja

Kaikkiin valoihin on jalustat, sekä erikokoisia softboxeja, sateenvarjoja, refloja ja värikalvoja. Jos tarvitset muuta kuvauskalustoa, lista ja hinnat vuokrattavasta kalustosta löydät alta.

Studion vuokrauksen hinta on 50,00 €/tunti tai 300 €/päivä. Minimivuokra-aika on 2 tuntia. Kaikki hinnat alv 0 %.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: hannu@mainostoimistoluma.fi tai 045 661 6514

Laadukkaat kuvaus- ja äänityskalustot tarpeisiisi

Vuokraamme käyttöösi ammattitason kuvaus- ja äänityskalustoa. Kamerakalustosta löydät esimerkiksi laadukkaita objektiiveja Sonyn E-kiinnityksellä. Tarpeelliset lisävarusteet, esimerkiksi akut ja kaapelit, tulevat aina mukana ja kuuluvat vuokran hintaan.

Katso lista kalustosta ja hinnoista TÄSTÄ.

Jos kaipaat lisätietoa, älä epäröi ottaa yhteyttä!