Fotorealistinen 3D-visualisointi

Mallinnamme realistisesti ja näyttävästi asuntojen ennakko­markkinointikuvat, tuotteet, pakkaukset, teollisuuden komponentit sekä infografiikan

Toteutamme laadukkaat 3D-visualisointikuvat ammattitaidolla ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti – sovitussa aikataulussa. Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat asiakasta saamaan tarkan mielikuvan tuotteesta.

3D-mallinnusta moneen tarkoitukseen

3D-visualisoinnilla luomme 3D-malleista joko fotorealistisia havainnekuvia tai animaatioita. Ne toimivat tehokkaasti myynnin ja markkinoinnin tukena. 3D-visualisoidut näkymät antavat asiakkaille ja yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kokea lopputulos jo projektin alkuvaiheessa, jolloin ostopäätöksen teko nopeutuu. Uudiskohteiden ja uusien tuotteiden markkinointi on joskus hyvin haastavaa, varsinkin jos tuote on vasta valmistus- tai suunnitteluvaiheessa. Laadukkaat 3D-visualisoinnit antavat varaslähdön näiden tuotteiden markkinointiin.

  • Asuntojen ennakkomarkkinointikuvat
  • Rakennuksien ulkokuvat
  • Tuotekuvat
  • Tuotepakkauskuvat
  • Teollisuuden komponentit
  • Infografiikat

Toteuttamiamme 3D-visualisointikuvia

Esimerkki 360-kuvasta

Tarvitsetko 3D-mallinnusta?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi! Tarjouspyynnön jättäminen ei sido tilaukseen.

3D-visualisoinnin eteneminen

Aloitamme työskentelyn perehtymällä aineistomateriaaliin, jonka jälkeen voimme aloittaa mallintamisen. Huomioimme mallinnuksessa sen, että jokainen kohde ja tuote on erilainen ja että ne tavoittelevat eri kohderyhmiä. Valaistuksella ja tekstuurivalinnoilla on tässä suuri merkitys. 3D-kuvissa ja animaatioissa pyrimme siihen, että asiakas ei tunne katsovansa 3D-ympäristöä vaan tuotetta tai kohdetta, jota malli kuvaa.

3D-mallinnus