Vaikuttavaa videotuotantoa

Toteutamme laadukkaat ja persoonalliset videotuotannot somevideoista aina isoihin mainostuotantoihin saakka

Videotuotanto- ja videokuvaustarpeet vaihtelevat tavoitteiden ja yleisön mukaan. Me kirkastamme viestisi näyttäväksi videokokonaisuudeksi, joten vangitset kohdeyleisösi huomion mahdollisimman tehokkaasti. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja vuosien kokemus videotuotannoista. Toimipisteemme ja studiomme sijaitsevat Oulussa, mutta mobilisoidumme mielellämme myös kauemmas.

Tutustu videotuotantoihimme

Videon teko mielessä?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi! Tarjouspyynnön jättäminen ei sido tilaukseen.

Videotuotannon eteneminen

Videotuotantoprojektin aikana pidämme säännöllisesti yhteyttä asiakkaaseen, jolloin lopputulos on toiveiden mukainen. Projekti alkaa yhteisellä suunnittelupalaverilla. Esituotantovaiheessa luomme tuotantoaikataulun sekä kuvalistan tai käsikirjoituksen kuvauksia varten, jotka hyväksytämme asiakkaalla ennen kuvauksia. Kuvausten jälkeen teemme materiaalista raakaleikkauksen katsottavaksi, jonka jälkeen videolle voidaan tehdä muutoksia tarpeen mukaan. Tämän jälkeen videolle tehdään värimäärittely sekä erikoistehosteet. Lopuksi videolle vielä lisätään mahdolliset infografiikat sekä lopullinen musiikki. Videot toimitetaan pilvipalvelun kautta halutuihin formaatteihin optimoituina. Valmis tuote on tyylikäs ja viimeistelty kokonaisuus, joka on asiakkaamme näköinen ja kertoo tarinan.

Videon editointi

Katso alta videotuotantojemme showreel

Videotuotantoa moneen tarpeeseen

MAINOSVIDEO & TV-MAINOS

Kun haluat tuoda esille yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi, on mainosvideo tai tv-mainoskampanja tehokas vaihtoehto. Asiakkaalle tuotantoprosessi on vaivaton, sillä me vastaamme toteutuksesta aina suunnittelupöydältä valmiiseen mainokseen asti. Tarvittaessa videotuotanto onnistuu nopeallakin aikataululla.

YRITYSESITTELY

Nostamme yrityksesi jalustalle visuaalisen kuvakerronnan keinoin, yleensä taustamusiikin tai kerronnan siivittämänä. Käymme aina ennen tuotantoa asiakkaan kanssa läpi, mitä videolla halutaan kertoa ja kenelle se on tarkoitus suunnata. Näin saadaan aikaiseksi kestoltaan kohtuullinen ja kustannustehokas video.

SOMEVIDEOT

Sosiaalisen median videoiden suosiota kannattaa käyttää hyväksi esimerkiksi tuotteen markkinoinnissa tai yrityksen markkinointiviestinnän elävöittämisessä. Somevideot ovat toteutettavissa joko yksittäisinä videoina tai somevideosarjana ja oikein markkinoituina loistava näkyvyysratkaisu myös pienyrittäjille. Videotuotanto someen toteutetaan ketterästi, jolloin kulut pysyvät kurissa.

BRÄNDIVIDEO

Brändivideolla pyritään luomaan yrityksestä mielikuvia ja tunnelmia tarkan yritysesittelyn sijaan. Brändivideosta tehdään visuaalisesti vangitseva kokonaisuus, joten sitä voidaan muun markkinoinnin lisäksi käyttää esimerkiksi nettisivujen yläosassa lisäämässä sivujen visuaalisuutta ja vahvistamaan brändiä.

TUOTE-ESITTELY

Kun halutaan esitellä jokin tuote tai palvelu, on esittelyvideo loistava vaihtoehto. Tuote tai palvelu voidaan esitellä tarinallisessa kontekstissä, jolloin hyödyt nähdään suoraan käytännössä. Käytössämme on myös kuvausstudio erilaisine taustoineen, jossa tuotteet saadaan hyvin irrotettua taustasta pienimpienkin yksityiskohtien erottamiseksi.

ILMAKUVAUS

Ilmakuvauksen käyttäminen videossa lisää näyttävyyttä ja nostaa informaation määrän uudelle tasolle. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi rakennusten tai maisemien kuvaamisessa. Toteutamme 360-ilmakuvia esimerkiksi rakennusliikkeiden havainnekuviksi. Ne ovat myös tavallisia valokuvia huomattavasti suositumpia esimerkiksi yritysten Facebook-kanavilla.

ANIMAATIO

2D-animaatio on selkeä tapa esitellä tuote tai palvelu asiakkaille. Tuotamme myös tyylikkäitä stop motion -animaatioita sekä yrityksen logointro-animaatiota lisäämään visuaalisuutta videotuotantoihin. Studiollamme onnistuu myös spiikkien äänitys, joilloin animaatioprojektin kustannukset pysyvät kurissa.

KEIKKATALTIOINTI

Live-video on loistava apuväline esiintyvien taiteilijoiden keikkojen myyntiin. Taltioimme esiintymiset tarvittaessa monikameratuotantoina laadukkaan äänentoiston kera, josta artistin osaaminen välittyy konkreettisesti yhtä lailla keikkamyyjille kuin faneillekin.

MUSIIKKIVIDEO & FIKTIIVINEN

Musiikkivideot ja fiktiiviset tuotannot antavat meille parhaimman mahdollisuuden päästä toteuttamaan taiteellisia visioitamme aina suunnittelupöydältä valmiin teoksen markkinointiin. Olemme toteuttaneet useita lyhytelokuvia ja musiikkivideoita, joten elokuvallinen ilmaisu on meille tuttua.

Asiakkaidemme kokemuksia videotuotannoista

 • Olemme tehneet Luman kanssa yhteistyötä erilaisissa animaatioprojekteissa, jotka ovat vastanneet suoraan tarpeisiimme. Oulun Sokos Pukumies -tavaratalolle tilasimme jouluanimaatiosarjan, jonka tavoitteena oli tuoda esiin tavarataloa koko perheen lahjatalona. Kauppakeskus Valkealle luotiin Luman taitavissa käsissä oma hahmo, Roihu-kettu, joka seikkailee Valkean tapahtumiin linkittyvien animaatioiden pääosassa. Yhteistyö oli mutkatonta, neuvotteluyhteys toimiva ja lopputulos hieno!

  Riikka Forsman
  Riikka Forsman Osuuskauppa Arina
 • Videoprojektimme kuvauspäivä oli hyvin suunniteltu ja todella tehokas. Päivän aikana kuvasimme kymmeniä tuotteita ja äänitimme spiikit kolmeen eri mainosvideoon. Videon editointi ja viimeistely onnistui myös mallikkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Suosittelen Lumaa kaikenlaisiin videoprojekteihin.

  Matti Mörsäri
  Matti Mörsäri Detria Oy
 • Their work was impressive. We were very happy working with Mainostoimisto Luma. They made a flexible schedule for filming according to our requirements, even when our timetable was tight. During the filming in Outokumpu we had very good collaboration. They worked efficiently and attempted to improve the filming quality.

  Jason Yang
  Jason Yang GTK Mintec