Blogi

Yleistä web-sanastoa – mistä web-kehittäjä oikein puhuu?

Tähän blogiin on koottu sellaista yleistä nettisivusanastoa, jota voi tulla eteen nettisivuja suunnitellessa.
Kategoriassa: WordPress /

Mikä ihmeen murupolku?

Murupolusta hyötyy sekä sivusto että vierailija. Millainen elementti murupolku on ja miten se parantaa verkkosivujen käyttökokemusta?
Kategoriassa: WordPress /

Google Analytics 4 – uuden analytiikan aika, osa 2

Elämme uuden sukupolven analytiikan aikaa: vanha Universal Analytics on lopettanut datan keräämisen ja olemme siirtyneet täysin Google Analytics 4:n käyttöön.
Kategoriassa: Google Analytics /

Markkinointisuunnitelma pienelle yritykselle

Lue millaisia hyötyjä markkinointisuunnitelman tekemisestä on yrityksesi toimintaan ja lataa markkinointisuunnitelman pohja kirjoituksen lopusta.
Kategoriassa: Markkinointi / Oppaat /

Somekuvien koot 2024 – näppärä muistilista

Moni sosiaaliseen mediaan kuvia ladannut on huomannut laadun heikkenevän tai kuvan rajautuvan väärin. Nämä ongelmat vältämme lataamalla kuvat palveluun valmiiksi oikeassa kuvasuhteessa ja sopivan kokoisena.

WordPress-sivuston ylläpito

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta, ja sillä onkin melko vaivatonta rakentaa nettisivut. Vaikka sivuston kokoaminen käykin suht nopeaa, on silti…
Kategoriassa: WordPress /

Sisällöntuotanto Mainostoimisto Lumalla

Sisällöntuotanto on yksi tarjoamistamme palveluista Mainostoimisto Lumalla. Terminä ”sisällöntuotanto” on kuitenkin laaja – loppuviimeinhän lähes kaikki materiaali on tuotettua sisältöä.
Kategoriassa: Sisällöntuotanto /

Miksi valita YouTube-mainonta?

YouTube-mainokset ajetaan Google Ads -tilien kautta. Melkein kaikissa yrityksissä Google Ads -tili onkin jo käytössä, joten YouTube-mainoksia päästään helposti tekemään. Lue lisää millaisia toteutuksia olemme tehneet.

Videokuvaukset tulossa – Ohjeita yritykselle

“Ai niin, ne videokuvaukset ovat jo ensi viikolla! Mitenkäs tässä osais siihen valmistautua?” Videokuvaukset voidaan usein kokea yrityksissä haastavina, koska…
Kategoriassa: Videokuvaus /

Mistä videotuotannon hinta muodostuu?

Maailmassa, jossa lähes jokaisella kulkee teräväpiirtovideota tallentava älylaite takataskussa, voi ammattilaisten toteuttaman videotuotannon hinta nostattaa kulmakarvoja. Kyllä, nykyisin voi jokainen…
Kategoriassa: Videokuvaus /