Video ja kuva

Puhuttelevia tarinoita ja laadukasta todellisuuden tallentamista

Viimeistä vuosikymmentä leimaa trendi, jossa kuva ja liikkuva kuva ovat yhä tärkeämmässä roolissa, kun ihmiset välittävät tietoa toisilleen digitaalisessa maailmassa. Videoiden ja kuvien tulvassa joukosta erottuminen ja katsojien huomion vangitseminen on haastavaa. Tarinallisuus ja visuaalisuus ovat valttikortteja näkyvyyteen. Mielestämme hyvä tarina vetoaa katsojiin ja tarjoaa heille samaistumispintaa, jolloin viestin välittäminen tehostuu.

Palvelut

Showreel

Tuotantotapamme

Kaikilla yrityksillä on tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi. Tämän vuoksi kaikkien visuaalisten tuotantojemme tärkein osa on käsikirjoitus. Kirjoitamme tarinalle selkeän rakenteen, josta löytyvät alku ja loppu sekä juonenkäänne, tai tarjoamme jonkin kiinnostavan toteutustavan tai elementin, mikä erottaa tuotoksen muista. Tämä voi tarkoittaa myös visuaalisia tehokeinoja tai efektejä, joilla voidaan tukea videon tai valokuvan tarinaa.

Todellisuus tallentuu käsissämme laadukkaasti. Meillä on käytössämme ensiluokkainen kuvauskalusto ja olemme panostaneet omaan studioon, joka toimii luovana tilana ja tukikohtana meidän visuaalisille tuotannoillemme.

Toteutamme myös kevyempiä valokuvauksia. Meillä on vankka kokemus tuotekuvauksista, henkilöstökuvauksista, kuvapankkien toteuttamisista sekä asuntokuvauksista.

Mainostoimisto-Luman-visuaalisten-tuotantojen-prosessikaavio-kuvituskuva

1. Esituotanto

Jokaisen projektin aluksi perehdymme tarkoin asiakkaan ajatuksiin, tarpeisiin ja näkemyksiin yhteisissä suunnittelupalavereissa, jotta pääsemme heti oikeille raiteille yhteistä visiota toteuttamaan. Tahdomme aina määritellä tuotannolle myös tavoitteet, koska tavoitteellinen työ motivoi myös meitä.

Kun visiot ovat selkiytyneet, kirjoitamme käsikirjoituksen, piirrämme kuvakäsikirjoituksen tai teemme muun kuvaussuunnitelman, jonka vielä hyväksytämme asiakkaalla ennen tuotannon käynnistämistä. Esituotantoon kuuluvat myös monet käytännön järjestelyt, kuten esiintyjien roolitus, kuvauspaikkojen etsiminen ja aikatauluista sopiminen.

2. Tuotanto

Tuotantovaihe voi tarkoittaa projektista riippuen joko videokuvauksia, valokuvauksia, animointia tai 3D-visualisointia.

Vaikka tässä vaiheessa projekti onkin vahvasti meidän hyppysissä, pidämme asiakkaan informoituna joka mutkassa ja kysymme mielipidettä aina kun koemme sen tarpeelliseksi. Videotuotannot tai valokuvaukset tapahtuvat usein asiakkaan tiloissa ja/tai niissä esiintyy esimerkiksi yrityksen henkilökuntaa, mikä tarkoittaa luonnollisesti tiivistä yhteistyötä ja yhteydenpitoa.

3. Jälkituotanto

Jälkituotannossa taltioimamme kuvamateriaali editoidaan lopulliseen muotoonsa. Videoiden kohdalla teemme ensin ns. raakaleikkauksen, jossa lopullisen videon rakenne on suurin piirtein kasassa, ja lähetämme tämän asiakkaalle arvioitavaksi. Muutosehdotusten jälkeen säädämme videon värit ja äänen sekä lisäämme tarvittaessa musiikin, graafiset elementit ja erikoistehosteet. Viimeistelty video käy vielä toisen kierroksen asiakkaalla, jotta pienetkin yksityiskohdat ovat varmasti oikein.

Animaatiossa ja 3D-visualisoinnissa tuotannon ja jälkituotannon raja on häilyvämpi, mutta yhtä lailla muutoskierrokset kuuluvat aina tuotantoihin. Valmiit videot tai valokuvat toimitetaan asiakkaalle tarvittaviin formaatteihin optimoituina.

Pyydä tarjous

Onko visuaalisen tuotannon toteutus ajankohtainen?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Tarjousprosessi etenee yleensä niin, että aluksi järjestetään etätapaaminen tai puhelinkeskustelu, jossa selvitetään tarpeitasi hieman tarkemmin. Tämän selvityksen pohjalta me luomme ja lähetämme tarjouksemme, ja samalla sovitaan uusi tapaaminen, jossa tarjouksen sisältö käydään yhdessä läpi.