Caset

Case: Ideko

Toteutimme Idekolle 16 erilaisen keittiömallin 3D-visualisointikuvat alkuvuodesta 2023. Katso työssä syntyneitä kuvia case-artikkelista.

Kategoriassa: 3D-visualisointi /

Case: Limingan Vesihuolto

Toteutimme kesän ja syksyn 2022 aikana Limingan Vesihuolto Oy:lle brändiuudistuksen sekä saavutettavan WordPress-verkkosivuston kustomoidusti räätälöidyllä ja kestävällä moduuliteemaratkaisulla.

Case: Aine Kemi Oy

Aine Kemi Oy on Suomen vanhin autoliike. Aine myy uusia ja käytettyjä autoja sekä huoltaa merkkihuoltona useita eri merkkejä. Toteutimme Aineelle mainosvideotuotannon sekä YouTube-kampanjat videoille.

Case: Ambientia

Toteutimme Ambientialle olemassa olevaa yritysilmettä mehevöittäneen brändi-identiteetin kirkastamisen.

Case: Olkkonen

Toteutimme metsästysliike Olkkoselle kattavan brändiuudistuksen, jossa freesattiin yrityksen brändi-identiteettiä ja suunniteltiin verkkokaupan käyttöliittymän ulkoasu ja rakenne.

Case: Metal Capital Festival

Olimme toteuttamassa Oulussa järjestetyn Metal Capital Festivalin jättinäytöillä pyörivää kamerakuvaa.

Kategoriassa: Striimaustuotanto /

Case: Hautaustoimisto Ikäheimo #2

Hautaustoimisto Ikäheimo on erinomainen esimerkki asiakkuudesta, joka alkoi projektiluontoisesta työstä ja laajeni sitten luontevasti kuukausimarkkinoinnin kumppanuuteen.

Case: Golden Flower

Verkkosivut, ruokalistojen taittotyö sekä valokuvaus uudelle ja uniikille ravintolalle Pekurin patiolla.

Case: Hoivatie

Toteutimme Hoivatien kehittämispäivän livelähetyksen studiollamme hyödyntäen monipuolisesti kaikkea käytössämme olevaa tekniikkaa.

Kategoriassa: Striimaustuotanto /

Case: Polartek

Insinööritoimisto Polartek Oy antoi meille tehtäväksi koko yritysilmeensä uudistamisen ja uusien verkkosivujen rakentamisen.