Caset

Case: Top Automation

Toteutimme Top Automation Oy:lle uniikin ja persoonallisen yritysilmeen sekä viimeistelyltään hiotut WordPress-verkkosivut.

Case: Oulun satama

Yhteistyön aikana olemme toteuttaneet Oulun satamalle esimerkiksi logoanimaation ja mainosspotin, nettisivu-uudistuksen sekä handbookin taiton.

Case: Making City

MAKING CITY -hankkeelle tuottamassamme videossa yhdistimme monia kerronnan keinoja, kuten ilmavideokuvaa ja 3D-animaatiota.

Kategoriassa: Animaatiot / Videotuotanto /

Case: Capcon Turvapalvelut

Vuosien 2019-2023 aikana olemme toteuttaneet Capconille kolme asiakaskokemusvideota sekä yritysesittelyvideon.

Kategoriassa: Videotuotanto /

Case: Ideko

Toteutimme Idekolle 16 erilaisen keittiömallin 3D-visualisointikuvat alkuvuodesta 2023. Katso työssä syntyneitä kuvia case-artikkelista.

Kategoriassa: 3D-visualisointi /

Case: Limingan Vesihuolto

Toteutimme kesän ja syksyn 2022 aikana Limingan Vesihuolto Oy:lle brändiuudistuksen sekä saavutettavan WordPress-verkkosivuston kustomoidusti räätälöidyllä ja kestävällä moduuliteemaratkaisulla.

Case: Aine Kemi Oy

Aine Kemi Oy on Suomen vanhin autoliike. Aine myy uusia ja käytettyjä autoja sekä huoltaa merkkihuoltona useita eri merkkejä. Toteutimme Aineelle mainosvideotuotannon sekä YouTube-kampanjat videoille.

Case: Ambientia

Toteutimme Ambientialle olemassa olevaa yritysilmettä mehevöittäneen brändi-identiteetin kirkastamisen.

Case: Olkkonen

Toteutimme metsästysliike Olkkoselle kattavan brändiuudistuksen, jossa freesattiin yrityksen brändi-identiteettiä ja suunniteltiin verkkokaupan käyttöliittymän ulkoasu ja rakenne.

Case: Metal Capital Festival

Olimme toteuttamassa Oulussa järjestetyn Metal Capital Festivalin jättinäytöillä pyörivää kamerakuvaa.

Kategoriassa: Striimaustuotanto /