Pyydä tarjous

TARJOUSPYYNNÖN JÄTTÄMINEN EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN

 • Olemme olleet tyytyväisiä palveluun kokonaisuudessaan, koulutus- ja tuotevideoiden toteutus onnistui sovitussa ajassa ja laadukkaalla sisällöllä.

  Rea Tienhaara Tuotepäällikkö, Caverion Suomi Oy
 • Huippu tiimi, joka paneutuu toden teolla työhönsä. Ideoita ja näkemyksiä löytyy joka lähtöön.

  Antti Huttu-Hiltunen Opettaja, Oulun kaupunginvaltuutettu
 • Isot kiitokset sivuista! Ne ovat hyvännäköiset ja juuri sellaiset kuin pitääkin.

  Roope Ylitalo Taikuri
 • Videoprojektimme kuvauspäivä oli hyvin suunniteltu ja todella tehokas. Päivän aikana kuvasimme kymmeniä tuotteita ja äänitimme spiikit kolmeen eri mainosvideoon. Videon editointi ja viimeistely onnistui myös mallikkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Suosittelen Lumaa kaikenlaisiin videoprojekteihin.

  Matti Mörsäri Detria Oy
 • Their work was impressive. We were very happy working with Mainostoimisto Luma. They made a flexible schedule for filming according to our requirements, even when our timetable was tight. During the filming in Outokumpu we had very good collaboration. They worked efficiently and attempted to improve the filming quality.

  Jason Yang GTK Mintec
 • Kiitos erinomaisesta logonsuunnittelutyöstä! Logo on kerännyt positiivista palautetta ja sen energistä väriä on kehuttu erityisen paljon.

  Tanja Korhonen Sydämen Noste Oy
 • Koko palvelutuotantoprojekti sujui joustavasti ja nopeasti. Nettisivuista ja visuaalisesta ilmeestä tuli juuri asiakkaan näköiset. Luman väki kuunteli asiakkaan toiveita erittäin tarkasti heti myyntiprosessista alkaen. Projektin lopputulos on laadukas ja asiakkaan arvoja hyvin esiin tuova.

  Merja Julkunen Arpeeti
 • Yhteistyö sujui moitteettomasti ja yhteydenottoja tuli puolin sekä toisin erittäin hyvin. Koskaan ei tarvinnut arvailla, miten projekti etenee, ja roolit olivat selkeät heti alusta alkaen! Pidin erityisesti siitä, että sain ehdottaa paljon omia ideoitani, joista sitten jalostui ammattilaisen käsissä laadukas tuote. Lopputuloksena oli juuri minun yritykseni konseptin näköiset nettisivut ja logo. Asiakkaani ovat kehuneet uusia nettisivuja harmoniseksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi – eli juuri yritykseni tyyliin sopivaksi. Kaiken kaikkiaan projekti oli todella vaivaton. Olen iloinen, että päädyin tilaamaan nettisivut ammattilaiselta. Se todellakin näkyy lopputuloksessa!

  Ulla Tapaninen Aito Ote

Tarjouspyyntölomake

NettisivutGraafinen suunnitteluTaittotyöDigimarkkinointiSomemarkkinointiVideotuotantoValokuvausIlmakuvausAsuntokuvausKoulutuksetVeloitukseton markkinoinnin konsultaatio