ASUNTOKUVAUS
Asuntokuvaus on tärkeä osa asunnon myyntiä tai vuokrausta. Kuvien tarkoitus on houkutella asiakas esittelyyn, josta välittäjät jatkavat myyntityötä. Asuntokuvien pitäisi luoda tunnelmaa ja antaa kohteesta hyvä yleiskuva, mutta jättää kuvien katselija nälkäiseksi näkemään enemmän. Teemme myös kiinteistöjen ilmakuvausta ja asuntoesittelyvideoita.
ILMAKUVAUS
Meiltä ilmakuvaus 4k-laatuisena. Ilmakuvilla ja -videolla voit lisätä näyttävyyttä esimerkiksi talon tai asunnon myyntiesittelyyn. Otamme ja muokkaamme myös 360-valokuvat eri kohteista!
PROMOKUVAUS
Upeat visuaaliset promokuvat vievät henkilöbrändisi uudelle tasolle. Teemme myös näyttävät bändikuvat yhtyeille ja artisteille.
TUOTEKUVAUS
Tuotekuvaus studiossa, lokaatiossa tai yrityksen tiloissa tarpeen mukaan. Laadukkaat tuotekuvat ovat loistava keino edistää tuotteen myyntiä.
KUVAPANKKI
Kuvapankit yritysten ja kuntien markkinointikäyttöön. Alati päivittyvä ja ajankohtainen kuvapankki ammattivalokuvaajan ottamilla kuvilla. Loistava apu nettisivujen tai sosiaalisen median visuaalisuuden lisäämiseksi tai brändimarkkinoinnin buustamiseksi!

Mahdollisuus yksittäisten kuvien lataukseen tai kuukausittaiseen veloitukseen eri kuvamäärillä. Pyydä tarjous!
HENKILÖSTÖKUVAUS
Henkilöstökuvaus onnistuu meiltä niin studiossamme kuin yrityksen omissa tiloissa. Hyvin tehdyillä kuvilla annat yrityksestäsi ja sen henkilöstöstä osaavan ja helposti lähestyttävän kuvan.

Valokuvausta yrityksille

Hoidamme ammattitaidolla henkilöstökuvaukset, ilmakuvauksen, 360-kuvauksen, tuotekuvauksen sekä erilaiset kuvapankit. Ikuistamme intohimolla niin studiossa kuin haluamassasi miljöössä.

Näyttävät valokuvat ovat tärkeä osa brändin markkinointia ja viestintää. Laadukkailla ja ikimuistoisilla kuvilla herätät potentiaalisen asiakkaan huomion sekä annat toiminnasta ammattimaisen kuvan. Samalla yrityksesi viesti selkeytyy. Tutustu myös videotuotantopalveluihimme.

Vuokraamme studiotilaamme myös ulkopuoliseen käyttöön. Käytettävissä on erivärisiä taustoja, monenlaista rekvisiittaa sekä tilaa laajempiinkin otoksiin. Pyydä tarjous studion käytöstä ja varustelusta!

Valokuvausta yrityksille
Tarvitsetko ammattivalokuvaajaa?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi! Tarjouspyynnön jättäminen ei sido tilaukseen.