ASUNTOKUVAUS
Asuntokuvaus on tärkeä osa asunnon myyntiä tai vuokrausta. Kuvien tarkoitus on houkutella asiakas esittelyyn, josta välittäjät jatkavat myyntityötä. Asuntokuvien pitäisi luoda tunnelmaa ja antaa kohteesta hyvä yleiskuva, mutta jättää kuvien katselija nälkäiseksi näkemään enemmän. Teemme myös kiinteistöjen ilmakuvausta ja asuntoesittelyvideoita.
ILMAKUVAUS
Meiltä ilmakuvaus 4k-laatuisena. Ilmakuvilla ja -videolla voit lisätä näyttävyyttä esimerkiksi talon tai asunnon myyntiesittelyyn. Otamme ja muokkaamme myös 360-valokuvat eri kohteista!
PROMOKUVAUS
Upeat visuaaliset promokuvat vievät henkilöbrändisi uudelle tasolle. Teemme myös näyttävät bändikuvat yhtyeille ja artisteille.
TUOTEKUVAUS
Tuotekuvaus studiossa, lokaatiossa tai yrityksen tiloissa tarpeen mukaan. Laadukkaat tuotekuvat ovat loistava keino edistää tuotteen myyntiä.
KUVAPANKKI
Kuvapankit yritysten ja kuntien markkinointikäyttöön. Alati päivittyvä ja ajankohtainen kuvapankki ammattivalokuvaajan ottamilla kuvilla. Loistava apu nettisivujen tai sosiaalisen median visuaalisuuden lisäämiseksi tai brändimarkkinoinnin buustamiseksi!

Mahdollisuus yksittäisten kuvien lataukseen tai kuukausittaiseen veloitukseen eri kuvamäärillä. Pyydä tarjous!
HENKILÖSTÖKUVAUS
Henkilöstökuvaus onnistuu meiltä niin studiossamme kuin yrityksen omissa tiloissa. Hyvin tehdyillä kuvilla annat yrityksestäsi ja sen henkilöstöstä osaavan ja helposti lähestyttävän kuvan.

Valokuvausta yrityksille

Hoidamme ammattitaidolla henkilöstökuvaukset, ilmakuvauksen, 360-kuvauksen, tuotekuvauksen sekä erilaiset kuvapankit. Ikuistamme intohimolla niin studiossa kuin haluamassasi miljöössä.

Näyttävät valokuvat ovat tärkeä osa brändin markkinointia ja viestintää. Laadukkailla ja ikimuistoisilla kuvilla herätät potentiaalisen asiakkaan huomion sekä annat toiminnasta ammattimaisen kuvan. Samalla yrityksesi viesti selkeytyy. Tutustu myös videotuotantopalveluihimme.

Vuokraamme studiotilaamme myös ulkopuoliseen käyttöön. Käytettävissä on erivärisiä taustoja, monenlaista rekvisiittaa sekä tilaa laajempiinkin otoksiin. Pyydä tarjous studion käytöstä ja varustelusta!

Studio Oulu valokuvaus
uudet_tilat_20-2-2020_2_1000px

Studion vuokraus

50,00 €/tunti tai 300,00 €/päivä

Studiomme sijaitsee osoitteessa Rautionkatu 2 C, 90400 Oulu.

Studion koko on noin 60 m2 ja huonekorkeus jopa 5 metriä. Studion musta kuvausalue (musta lattiapinta, mustat molton-verhot sivuilla) kooltaan 6,5 m x 4 m x 3 m. Studiossa myös eri värisiä valokuvaustaustakartonkeja (valkoinen, harmaa, ruskea ja greenscreen-vihreä), leveydeltään 2,7 m. Mikäli kartonkia joudutaan leikkaamaan, hinta 10 €/metri.

Valokaluston käyttö kuuluu studion hintaan. Valokalustomme:
– 3 kpl Elinchrome-studiosalamaa
– 2 kpl Falconeyes-studiosalamaa
– 4 kpl Aputure Amaran -led-paneeleja

Kaikkiin valoihin on jalustat, sekä erikokoisia softboxeja, sateenvarjoja, refloja ja värikalvoja.

Tiloista löytyy valoilla ja peileillä varustettu meikkauspiste, kaksi wc:tä ja iso keittiö kahvinkeittimellä.

Kaikki hinnat alv 0 %.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä hannu@mainostoimistoluma.fi tai 045 661 6514

Tarvitsetko ammattivalokuvaajaa?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi! Tarjouspyynnön jättäminen ei sido tilaukseen.