Graafinen suunnittelu

Persoonalliset yritysilmeet, logot, taitot ja graafiset materiaalit

Graafisen suunnittelun projektit toteutamme aina asiakkaita ja kohderyhmää ajatellen. Yritysilmeen tarkoitus on kiteyttää viesti ja luoda tunnistettava brändi. Tämä onnistuu parhaiten tuntemalla asiakkaamme toimiala, palvelut ja asiakasryhmät. Usein aloitammekin projektit tutustumalla yrityksen toimitiloihin ja avainhenkilöihin.

Graafisen suunnittelun tarpeita

YRITYSILME

Suunnittelemme yrityksellesi oman näköisensä graafisen ilmeen, johon kuuluu tarpeen mukaan: logo, värimaailma, typografia (käytetyt fontit ja niiden koot), graafinen ohjeistus, käyntikortit, lomakepohjat, ikkunateippaukset sekä autoteippaukset.

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu kuuluu usein yritysilmeen toteutukseen tai uudistamiseen. Hyvä logo kestää aikaa, toimii eri medioissa, väriyhteyksissä ja eri kokoihin skaalattuna. Logoa uudistettaessa voidaan suunnittelu tehdä vanhalle tyylille uskollisena, jolloin esimerkiksi teippauksien uusimisen kanssa ei ole niin kiire.

TAITTOPROJEKTIT

Toteutamme kirjan ja e-kirjan, julkaisuiden ja esittelymateriaalien taitot ja kuvitukset. Lähdemme mieluusti mukaan suurempiin ja haastavampiin taittoprojekteihin, joissa voimme osallistua myös julkaisun rakenteen suunnitteluun, tekstintuotantoon ja oikolukuun.

Kaipaako yritysilmeesi päivittämistä?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi! Tarjouspyynnön jättäminen ei sido tilaukseen.

Logon suunnittelu

Aikuislukioliitto Logon suunnittelu
Eduskunnan seksuaalioikeudet- ja kehitysryhmä
riverside_logo_450x265-2
Näppi Oulu kaupunki
kodin-turvatakuu_logo_450x265-2
Logon suunnittelu oulu
Forentia logo
nordicafit_logo_450x265_2
peilistore_logo_450x265-2019

Logon suunnittelu käynnistyy asiakkaan kanssa järjestettävällä aloituspalaverilla, joka voidaan järjestää olosuhteiden mukaan joko kasvotusten tai etänä. Palaverissa määritetään, lähdetäänkö jo olemassa olevaa logoa päivittämään vai luodaanko yritykselle kokonaan uusi logo. Asiakas voi palaverissa esittää myös muita näkemyksiään ja toiveitaan logon tyylistä, ja ne otetaan huomioon lopullisessa tuotteessa.

Palaverin jälkeen vähintään kaksi Luman graafikkoa tekee useamman vedoksen logosta, yhteensä 3-10 kappaletta. Logot suunnitellaan aina mahdollisimman hyvin aikaa kestäviksi, mutta silti moderneiksi ja raikkaiksi. Jo heti suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon myös se, että logo toimii kaikissa eri yhteyksissä, niin printissä, digitaalisena kuin yritystekstiileihin painettunakin.

Kun vedokset ovat valmiit, ne käydään läpi asiakkaan kanssa. Asiakas valitsee mieluisimman ja parhaiten yrityksensä brändiin sopivan vaihtoehdon, josta graafikko työstää lopullisen logoversion. Tässäkin työvaiheessa otetaan huomioon asiakkaan muutostoiveet.

Logoprojektin lopputulos on viimeistelty logopaketti, jossa on eri yhteyksiin ja käyttötarkoituksiin sopivat formaatit ja versiot logosta. Paketti pitää sisällään värillisen pääversion, mustavalkoisen tumman version sekä valkoisen version tummia pohjia varten.

Logot toimitetaan seuraavissa tiedostomuodoissa: .jpg, .png, .ai, .eps, .pdf

Painotuotteet

Tuemme graafisen suunnittelun palveluita yhteistyökumppaneidemme laadukkailla painotuotteilla. Näin projekti suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen on nopeampi ja vaivattomampi. Meiltä kilpailukykyiseen hintaan:

käyntikortit ja lomakkeet
myynti- ja messumateriaalit
tarrat ja teippaukset
roll-upit
messumateriaalit