Graafinen suunnittelu

Persoonalliset yritysilmeet, logot, taitot ja graafiset materiaalit

Graafisen suunnittelun projektit toteutamme aina asiakkaita ja kohderyhmää ajatellen. Yritysilmeen tarkoitus on kiteyttää viesti ja luoda tunnistettava brändi. Tämä onnistuu parhaiten tuntemalla asiakkaamme toimiala, palvelut ja asiakasryhmät. Usein aloitammekin projektit tutustumalla yrityksen toimitiloihin ja avainhenkilöihin.

Graafisen suunnittelun tarpeita

YRITYSILME

Suunnittelemme yrityksellesi oman näköisensä graafisen ilmeen, johon kuuluu tarpeen mukaan: logo, värimaailma, typografia (käytetyt fontit ja niiden koot), graafinen ohjeistus, käyntikortit, lomakepohjat, ikkunateippaukset sekä autoteippaukset.

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu kuuluu usein yritysilmeen toteutukseen tai uudistamiseen. Hyvä logo kestää aikaa, toimii eri medioissa, väriyhteyksissä ja eri kokoihin skaalattuna. Logoa uudistettaessa voidaan suunnittelu tehdä vanhalle tyylille uskollisena, jolloin esimerkiksi teippauksien uusimisen kanssa ei ole niin kiire.

TAITTOPROJEKTIT

Toteutamme e-kirjat, julkaisuiden ja esittelymateriaalien taitot ja kuvitukset. Lähdemme mieluusti mukaan suurempiin ja haastavampiin taittoprojekteihin, joissa voimme osallistua myös julkaisun rakenteen suunnitteluun, tekstintuotantoon ja oikolukuun.

Kaipaako yritysilmeesi päivittämistä?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi, tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään

Suunnittelemiamme logoja

nordicafit_logo_450x265_2
Aikuislukioliitto Logon suunnittelu
kodin-turvatakuu_logo_450x265-2
riverside_logo_450x265-2
Näppi Oulu kaupunki
Logon suunnittelu oulu
Forentia logo
Visuaalinen oulu
peilistore_logo_450x265-2019

Painotuotteet

Tuemme graafisen suunnittelun palveluita yhteistyökumppaneidemme laadukkailla painotuotteilla. Näin projekti suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen on nopeampi ja vaivattomampi. Meiltä kilpailukykyiseen hintaan:

käyntikortit ja lomakkeet
myynti- ja messumateriaalit
tarrat ja teippaukset
roll-upit
messumateriaalit