Asiakaskokemuksia Mainostoimisto Lumasta

Testimoniaalit

Lue alta, millaista palautetta asiakkaamme ovat antaneet meidän kanssa työskentelemisestä ja projekteista.

”Emme halunneet täysimittaista brändin visuaalisen ilmeen uudistusta, vaan päivittää ja mehevöittää olemassa olevaa. Toiveemme kuunneltiin tarkasti, mutta konkreettisiin visuaalisiin ehdotuksiin päästiin ripeästi kuten olimme toivoneetkin. Lopputuloksena syntyi meidän näköisiämme visuaalisia elementtejä ja temploja moneen käyttöön. Materiaalien loppuviimeistelyssä Luma oli valmis useampaan kommenttikierrokseen, ja kaikki sujui oikein hyvässä ja joustavassa yhteishengessä. Olen tosi iloinen, että olemme saaneet Lumalta joustavasti apua kaikenlaiseen suunnitteluun myös projektin jälkeen.”

– Pia Viinamäki, CMO, Ambientia

”Yhteistyö koronaviestintäkampanjaan liittyen oli alusta asti sujuvaa. Luma tarttui työhön esimerkillisen nopeasti ja veti projektia varmalla otteella: joka tapaamisen jälkeen oli selvää, miten edetään ja miten vastuunjako toimii. Avoin keskusteluyhteys ja hyvä henki auttoivat parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämisessä. Erityisen onnistunutta Luman luomissa materiaaleissa on ollut valokuvat ja niiden casting. Luman avulla saimme kampanjaan malleja, jotka kuvastavat THL:n arvojen mukaisesti yhteiskuntamme moninaisuutta.”

Saana Ihamäki, markkinointiviestinnän asiantuntija, THL

”Aloitimme Mainostoimisto Luman kanssa yhteistyön vuoden 2020 kesällä. Olemme saaneet Lumalta kokonaisvaltaista palvelua kaikissa yrityksemme markkinointiasioissa, nettisivujemme uudistamisessa ja hyviä ideoita uusien markkinointikanavien käyttöönotossa monipuolisesti. Kaikki tarvitsemamme palvelut löytyvät saman katon alta. Yhteistyö on toiminut mainiosti ja tuttujen henkilöiden kanssa on helppo ja mukava asioida. Suosittelemme lämpimästi!”

– Jussi Ikäheimo, Hautaustoimisto Ikäheimo

”Lähdimme hakemaan laadukkaita ja ammattitaitoisia virtuaalivideoita koko Liikuntakeskusketju FUNin käyttöön ja ne me totisesti saimme. Luma onnistui toteuttamaan visiomme mukaiset videot tyylikkäästi ja asiakas kuunnellen. FUNin jäsenet ympäri Suomea ovat ihastuneet hienoihin virtuaalivideoihin. Luma on toteuttanut meille useamman videotuotannon hienosti loppuun saakka aina viimeistä hienosäätöä myöten.”

– Fanni Rutanen, Liikuntakeskus FUN

”Animaation tarkoitus on havainnollistaa sekä henkilökunnan perehdytystilanteissa että yritysesittelyissä, mitä osuuskaupan omistajahyödyt tarkoittavat. Animaation luvut ovat vuodelta 2019 ja niihin voi perehtyä syvemmin Osuuskauppa Arinan mediatiedotteissa. Henkilökunnan palaute animaatiosta on ollut positiivista. Animaation sisältö on koettu helposti ymmärrettävänä, vaikka aihe on monimutkainen.”

– Anna Viro, palvelupäällikkö, viestintäpalvelut, Osuuskauppa Arina

”Their work was impressive. We were very happy working with Mainostoimisto Luma. They made a flexible schedule for filming according to our requirements, even when our timetable was tight. During the filming in Outokumpu we had very good collaboration. They worked efficiently and attempted to improve the filming quality.”

– Jason Yang, GTK

”Koko palvelutuotantoprojekti sujui joustavasti ja nopeasti. Nettisivuista ja visuaalisesta ilmeestä tuli juuri asiakkaan näköiset. Luman väki kuunteli asiakkaan toiveita erittäin tarkasti heti myyntiprosessista alkaen. Projektin lopputulos on laadukas ja asiakkaan arvoja hyvin esiin tuova.”

– Merja Julkunen, Arpeeti

Tutustutaan!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö tarjouspyyntölomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä sinuun kolmen arkipäivän sisällä tutustumistapaamisen sopimiseksi. Tutustumistapaamisessa voimme kartoittaa yrityksesi markkinointihaasteita, selvittää mahdollisen tiedossa olevan projektin tarve tarkemmin ja tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja markkinoinnin ja myynnin kehittämiseksi.