Asiakaskokemuksia Mainostoimisto Lumasta

Testimoniaalit

Lue alta, millaista palautetta asiakkaamme ovat antaneet meidän kanssamme työskentelemisestä ja projekteista.

“Olimme tyytyväisiä Luman työn jälkeen! Kaikki sujui sovitun mukaisesti, niin projektin alussa kuin sen aikana. Yhteistyö ja viestintä Luman kanssa toimi hyvin ja he osoittivat venymiskykyä, vaikka yhteyshenkilö Utajärven päässä vaihtuikin projektin aikana.”

– Tiia Juntunen, yrityskehittäjä, Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven kunnan logo harmaasävyisenä

“Yhteistyö Luman kanssa on toiminut erinomaisesti. Tinkimätön laatu, joustava tekeminen ja pienen toimiston ketteryys ovat sopineet meille erittäin hyvin.

Heti ensimmäisen pilottityön jälkeen halusimme keskittää kaikki mallinnostyöt Lumalle juuri näistä syistä.”

– Aksu Lämsä, Digital Marketing Manager, Jot Automation Oy
Jot Automation Oy:n logo mustavalkoisena

“Yhteistyö Luman kanssa on ollut helppoa ja saumatonta. Mielestäni annoin hyvin ympäripyöreitä toiveita verkkosivujen ja yritysilmeen toteutuksesta, mutta olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, Luman ammattilaiset ottivat hienosti kopin toiveistani eivätkä onneksi olleet joka asiassa samaa mieltä kanssani! Työn jälki on ollut toiveiden mukaista, verkkosivut ovat selkeät ja raikkaat.

Kiitän kaikkia Lumalaisia, jotka ovat osallistuneet Sirenan sivujen tekemiseen, kyllä kannattaa antaa ammattilaisen hoitaa oma osaamisalansa!”

– Sirpa Väkeväinen, yrittäjä, Parturi-kampaamo Sirena
Parturi-kampaamo Sirenan logo mustavalkoisena

“Yhteistyö oli sujuvaa. Asiakkaan toiveita kuunneltiin ja abstraktimpiakin toiveita osattiin hyvin tunnistaa ja viedä käytännön tasolle. Luman tiimille oli helppo tuoda ajatuksia esille – myös silloin, kun koimme, että jotakin täytyy muuttaa. Näihin ajatuksiin tartuttiin ammattimaisesti ja sujuvasti.

Projektin prosessi oli hyvin suunniteltu ja meille havainnoitu, kokonaisuus hahmottui hyvin jo ensi tapaamisilla. Asiakasta kuunneltiin ja muutoksiin oltiin väsymättä valmiita, samoin kuin puolivalmiiden ideoidemme kokeilemiseen. Luma jalosti hyvin ja ammattitaitoisesti keskeneräisistä ajatuksistamme meidän näköistämme sisältöä.

Olemme todella tyytyväisiä Luman työn jälkeen. Saimme aidosti meidän näköisemme verkkosivut ja graafisen ilmeen. Arvostamme asiakaspalvelullista asennetta ja hyvää yhteistyötä, joka pysyi yllä kiireenkin keskellä. Erityiskiitokset myös nopeasta projektin aloittamisesta ja muutenkin joustavasta aikataulusta.”

– Saara Ekholm ja Mirva Karppinen, yrittäjät, Presentia Oy
Presentia Oy:n logo mustavalkoisena

“Työn jälki on erittäin hyvännäköistä ja Lumalla oli paljon uusia ideoita! Olen todella tyytyväinen siihen, miten yhteistyö toimi. Kaikki toiveemme otettiin huomioon nopeasti ja Luman tiimi sai hyvin kiinni kaikista ideantyngistäkin, joita esitimme. Muutoskierrokset olivat nekin nopeita ja helppoja. Nettisivujen valmistumisen jälkeenkin sain vielä apua, jos sitä tarvitsin. En varmaan koskaan ole saanut näin hyvää palvelua tällä alalla!”

– Jenni Toppi, toimitusjohtaja, Sähköpalvelu Top Automation Oy
Top Automationin logo mustavalkoisena

“Collaborating with Mainostoimisto Luma on our video for the EU-funded project MAKING-CITY in Oulu was a fantastic experience. Their team seamlessly adapted to our specific organizational and timing requirements, showcasing great versatility from aerial city shots to educational animations. We are very pleased with the result and their professionalism throughout the process. It truly enhanced our project.”

– Alina Giesler, communication officer, LGI Sustainable Innovation

“Videot muodostavat toimivan kokonaisuuden. Niiden tavoitteita ja sisältöä mietittiin yhdessä Luman kanssa, minkä pohjalta muodostui selkeä suunnitelma. Kuvaukset ja tuotantojen aikataulut toteutuivat suunnitelmien mukaisesti, jopa ajateltua jouhevammin. Pitkään jatkuneen yhteistyömme aikana Lumalle on muodostunut hyvä kokonaiskuva toiminnastamme ja viestintätarpeistamme.”

– Petri Tomperi, toimitusjohtaja, Capitis Control Oy
Capconin logo mv

“Verkkosivuprojekti sujui hyvin ja suunnitellun mukaisesti. Työaikataulussa pystyttiin joustamaan tilaajan tarpeiden mukaan, mikä edesauttoi projektin onnistumista ja hyvää lopputulosta. Projektin aikainen vuoropuhelu toimi hyvin ja tilaajan tarpeet, huolet ja kommentit otettiin hyvin huomioon. Tilaajan ääntä kuunneltiin ja yhteistyöllä saimme yrityksen uudesta ilmeestä, sivustosta ja dokumenteista aidosti yrityksen näköiset.

Projektin lopputulos vastasi alussa tehtyjä määrittelyjä. Yritys sai uudistetun persoonallisen ilmeen sekä toimivat ja hyvännäköiset www-sivut, mikä nykyaikaistaa ja edesauttaa yrityksen asiakaskokemusta ja asiakasviestintää.”

– Veijo Savolainen, toimitusjohtaja, Limingan Vesihuolto
Limingan Vesihuollon logo mustavalkoisena

“Halusimme persoonallista ja helposti lähestyttävää videomateriaalia yrityksemme markkinointiin. Luman kanssa ideointi oli helppoa ja saimme yllättävän punaisen langan, joka toistuu videosta toiseen. Lopputuloksena syntynyt kampanja on herättänyt huomiota ja asiakkaamme ovat kiitelleet erilaisesta autokaupan mainonnasta. Olemme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun.”

– Valtteri Aine, Aluejohtaja, Aine Kemi Oy
Aine Kemi Oy:n logo mustavalkoisena

“Emme halunneet täysimittaista brändin visuaalisen ilmeen uudistusta, vaan päivittää ja mehevöittää olemassa olevaa. Toiveemme kuunneltiin tarkasti, mutta konkreettisiin visuaalisiin ehdotuksiin päästiin ripeästi kuten olimme toivoneetkin. Lopputuloksena syntyi meidän näköisiämme visuaalisia elementtejä ja temploja moneen käyttöön. Materiaalien loppuviimeistelyssä Luma oli valmis useampaan kommenttikierrokseen, ja kaikki sujui oikein hyvässä ja joustavassa yhteishengessä. Olen tosi iloinen, että olemme saaneet Lumalta joustavasti apua kaikenlaiseen suunnitteluun myös projektin jälkeen.”

– Pia Viinamäki, CMO, Ambientia

”Yhteistyö koronaviestintäkampanjaan liittyen oli alusta asti sujuvaa. Luma tarttui työhön esimerkillisen nopeasti ja veti projektia varmalla otteella: joka tapaamisen jälkeen oli selvää, miten edetään ja miten vastuunjako toimii. Avoin keskusteluyhteys ja hyvä henki auttoivat parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämisessä. Erityisen onnistunutta Luman luomissa materiaaleissa on ollut valokuvat ja niiden casting. Luman avulla saimme kampanjaan malleja, jotka kuvastavat THL:n arvojen mukaisesti yhteiskuntamme moninaisuutta.”

Saana Ihamäki, markkinointiviestinnän asiantuntija, THL

”Aloitimme Mainostoimisto Luman kanssa yhteistyön vuoden 2020 kesällä. Olemme saaneet Lumalta kokonaisvaltaista palvelua kaikissa yrityksemme markkinointiasioissa, nettisivujemme uudistamisessa ja hyviä ideoita uusien markkinointikanavien käyttöönotossa monipuolisesti. Kaikki tarvitsemamme palvelut löytyvät saman katon alta. Yhteistyö on toiminut mainiosti ja tuttujen henkilöiden kanssa on helppo ja mukava asioida. Suosittelemme lämpimästi!”

– Jussi Ikäheimo, Hautaustoimisto Ikäheimo

“Lähdimme hakemaan laadukkaita ja ammattitaitoisia virtuaalivideoita koko Liikuntakeskusketju FUNin käyttöön ja ne me totisesti saimme. Luma onnistui toteuttamaan visiomme mukaiset videot tyylikkäästi ja asiakas kuunnellen. FUNin jäsenet ympäri Suomea ovat ihastuneet hienoihin virtuaalivideoihin. Luma on toteuttanut meille useamman videotuotannon hienosti loppuun saakka aina viimeistä hienosäätöä myöten.”

– Fanni Rutanen, Liikuntakeskus FUN

“Animaation tarkoitus on havainnollistaa sekä henkilökunnan perehdytystilanteissa että yritysesittelyissä, mitä osuuskaupan omistajahyödyt tarkoittavat. Animaation luvut ovat vuodelta 2019 ja niihin voi perehtyä syvemmin Osuuskauppa Arinan mediatiedotteissa. Henkilökunnan palaute animaatiosta on ollut positiivista. Animaation sisältö on koettu helposti ymmärrettävänä, vaikka aihe on monimutkainen.”

– Anna Viro, palvelupäällikkö, viestintäpalvelut, Osuuskauppa Arina

“Their work was impressive. We were very happy working with Mainostoimisto Luma. They made a flexible schedule for filming according to our requirements, even when our timetable was tight. During the filming in Outokumpu we had very good collaboration. They worked efficiently and attempted to improve the filming quality.”

– Jason Yang, GTK

“Koko palvelutuotantoprojekti sujui joustavasti ja nopeasti. Nettisivuista ja visuaalisesta ilmeestä tuli juuri asiakkaan näköiset. Luman väki kuunteli asiakkaan toiveita erittäin tarkasti heti myyntiprosessista alkaen. Projektin lopputulos on laadukas ja asiakkaan arvoja hyvin esiin tuova.”

– Merja Julkunen, Arpeeti

Tutustutaan!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö tarjouspyyntölomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä sinuun kolmen arkipäivän sisällä tutustumistapaamisen sopimiseksi. Tutustumistapaamisessa voimme kartoittaa yrityksesi markkinointihaasteita, selvittää mahdollisen tiedossa olevan projektin tarve tarkemmin ja tarjota yrityksellesi vaihtoehtoja markkinoinnin ja myynnin kehittämiseksi.