Case: Top Automation

Uniikki yritysilme ja WordPress-verkkosivut

Asiakas: Top Automation Oy
Liikevaihto: 1,3 M€ (2022)
Projekti: Yritysilmeen suunnittelu ja WordPress-verkkosivut
Vuosi: 2023

Toteutimme loppukesän ja syksyn 2023 aikana Top Automation Oy:lle uniikin ja persoonallisen yritysilmeen sekä viimeistelyltään hiotut WordPress-verkkosivut.

Top Automationin logon suunnittelu

ASIAKASPALAUTE

“Työn jälki on erittäin hyvännäköistä ja Lumalla oli paljon uusia ideoita! Olen todella tyytyväinen siihen, miten yhteistyö toimi. Kaikki toiveemme otettiin huomioon nopeasti ja Luman tiimi sai hyvin kiinni kaikista ideantyngistäkin, joita esitimme.

Muutoskierrokset olivat nekin nopeita ja helppoja. Nettisivujen valmistumisen jälkeenkin sain vielä apua, jos sitä tarvitsin. En varmaan koskaan ole saanut näin hyvää palvelua tällä alalla!”

– Jenni Toppi, toimitusjohtaja, Sähköpalvelu Top Automation Oy

Projektin sisältö

1/2 YRITYSILMEEN SUUNNITTELU

Top Automationin yritysilmeessä hyödynnettiin jo olemassa olevaa logoa ja vihreää väriä, josta mursimme uuden, hieman siniseen taittuvan päävärin. Vanha logo päivitettiin uuteen värimaailmaan ja samalla kirjainvälistyksiä viimeisteltiin. Vihreästä pääväristä ja uudesta beigestä taustaväristä laajennettiin korostus- sekä varjosävyillä moneen käyttöön skaalautuva väripaletti.

Valitsimme typografiaan otsikoksi tyylikkään antiikvan ja sen fonttipariksi leipätekstiin selkeän groteskin. Loimme uudesta logosta tiedostopaketin eri käyttötarkoituksiin sekä graafisen ohjeiston yritysilmeen käytöstä. Suunnittelimme myös uuden ilmeen mukaiset graafiset materiaalit, kuten esimerkiksi PowerPoint-esityksen ja tarjous- sekä dokumenttipohjat.

Top Automation Oy yrityksen verkkosivujen ulkoasu
Topautomation.fi

Tutustutaan!

YRITYSILMEELLÄ JA VERKKOSIVUILLA PONTTA MYYNTIIN?

Jätä yhteydenottopyyntö tarjouspyyntölomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen vuorokauden sisällä.