Valokuvaus

Vangitsevia valokuvia ja huolellista kuvankäsittelyä

Mielestämme näyttävät valokuvat ovat tärkeä osa brändin tai yrityksen viestintää. Ne elävöittävät ja havainnollistavat mitä tahansa materiaalia ja herättävät potentiaalisen asiakkaan huomion. Laadukas kuvamateriaali antaa toiminnastasi ammattimaisen ja luotettavan kuvan, ja se tukee yrityksesi viestiä ja visuaalista tyyliä.

Nainen-rummuttaa-voimaköysillä-Mainostoimisto-Luman-valokuvausstudiossa

Videoiden ja valokuvien tulvassa joukosta erottumiseen täytyy panostaa. Kuvan tulee vangita katsojien huomio yhdellä ruudulla, mikä inspiroi valokuvaustamme. Meiltä löytyy monipuolinen kokemus erilaisista valokuvaustöistä. Kuvaajamme taltioi ruutuun kiinnostavasti ja visuaalisesti kaikenlaiset kohteet niin studiollamme kuin haluamassasi miljöössä. Videotuotantojen ja muun markkinointityön myötä osaamme tuoda valokuviin myös brändillistä ja tarinnallista näkökulmaa. Viimeistelemme valokuvat aina pitkälle viedyllä kuvankäsittelyllä, minkä myötä saamme tarjottua kuvamateriaalia, jotka erottuu edukseen. Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme valokuvauspalveluista. Tutustu myös ilmakuvaukseen, videotuotantoihin, sekä studiomme ja kalustomme vuokraukseen.

Henkilöstökuvaus

Hyvät henkilöstökuvat antavat yrityksen henkilökunnasta helposti lähestyttävän, osaavan ja luotettavan kuvan, jolloin myös kynnys yhteydenottoihin potentiaalisilta asiakkailta madaltuu. Henkilöstökuvaus onnistuu niin studiossamme, yrityksenne tiloissa tai missä vain muussa haluamassanne lokaatiossa.

Promokuvaus ja muotokuvaus

Tuo persoonasi esille näyttävillä kuvilla! Tyylikkäät ja viimeistellyt promokuvat vievät brändisi uudelle tasolle. Teemme esiintyjille, bändeille ja artisteille näyttävät kuvat nettisivuille, julisteisiin ja muihin markkinointimateriaaleihin.

Asuntokuvaus ja kiinteistökuvaus

Tyylikkäät asuntokuvat tehostavat todistetusti asunnon myyntiä tai vuokrausta. Kuvien tarkoitus on luoda tunnelmaa ja antaa kohteesta havainnollistava yleiskuva, mutta jättää kuvien katselija kuitenkin nälkäiseksi näkemään enemmän. Näin kuva toimii myynnin tukena ja houkuttelee kävijöitä esittelyyn. Asuntojen lisäksi kuvaamme myös kiinteistöjä ja toimitiloja, joiden esittelyyn, myymiseen tai vuokraamiseen laadukkaat kuvat ovat niin ikään yhtä tärkeitä. Asunnon tai muun kiinteistön voimme taltioida myös videomuotoon, kysy tarjous!

Katso asuntokuvaksemme hinnasto TÄÄLTÄ.

Tuotekuvaus

Laadukkaat tuotekuvat ovat olennainen osa tuotteesi myyntiä. Ne havainnollistavat tuotteen tärkeitä ominaisuuksia ja houkuttelevat ostamaan. Tuotekuvaus onnistuu meiltä niin studiollamme kuin haluamassasi lokaatiossa. Toteutamme tuotteestasi tarvittaessa myös videon.

Kuvapankit

Olipa valokuvauskohteesi lähes mitä tahansa, kameramme ja kuvaajamme saavat siitä varmasti parhaat puolet esille. Toteutamme yritysten käyttöön laadukkaita kuvapankkeja monipuoliseen markkinointikäyttöön. Nettisivuprojektin yhteydessä voimme ottaa sivuille uudet näyttävät valokuvat aiheesta kuin aiheesta, tai esimerkiksi jatkuvan markkinoinnin sopimuksen puitteissa voimme käydä kuvaamassa yrityksen toimitiloja, tapahtumia, työntekijöitä tai asiakkaita.

Pyydä tarjous

Onko aika uusille valokuville?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Tarjousprosessi etenee yleensä niin, että aluksi järjestetään etätapaaminen tai puhelinkeskustelu, jossa selvitetään tarpeitasi hieman tarkemmin. Tämän selvityksen pohjalta me luomme ja lähetämme tarjouksemme, ja samalla sovitaan uusi tapaaminen, jossa tarjouksen sisältö käydään yhdessä läpi.