Valokuvaus

Vangitsevia valokuvia ja pitkälle vietyä kuvankäsittelyä

Mielestämme näyttävät valokuvat ovat tärkeä osa brändin tai yrityksen viestintää. Ne elävöittävät ja havainnollistavat mitä tahansa materiaalia ja herättävät potentiaalisen asiakkaan huomion. Laadukas kuvamateriaali antaa toiminnastasi ammattimaisen ja luotettavan kuvan, ja se tukee yrityksesi viestiä ja visuaalista tyyliä.

Nainen-rummuttaa-voimaköysillä-Mainostoimisto-Luman-valokuvausstudiossa

Videoiden ja valokuvien tulvassa joukosta erottumiseen täytyy panostaa. Kuvan tulee vangita katsojien huomio yhdellä ruudulla, mikä inspiroi valokuvaustyötämme. Meiltä löytyy pitkä kokemus eri valokuvaustöistä. Kuvaajamme taltitioi ruutuun kiinnostavasti ja visuaalisesti monenlaiset kohteet niin studiollamme kuin haluamassasi miljöössä. Videotuotantojen ja muun markkinointityön myötä osaamme tuoda valokuviin myös brändillistä ja tarinnallista näkökulmaa. Viimeistelemme valokuvat pitkälle viedyllä kuvankäsittelyllä, minkä myötä saamme luotua ainutlaatuisia visuaalisia maailmoja, jotka erottuvat edukseen. Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme valokuvauspalveluista. Tutustu myös ilmakuvaukseen, videotuotantoihimme sekä studiomme ja kalustomme vuokraukseen.

HENKILÖSTÖKUVAUS

Hyvät henkilöstökuvat antavat yrityksen henkilökunnasta helposti lähestyttävän, osaavan ja luotettavan kuvan, jolloin myös kynnys yhteydenottoon madaltuu. Henkilöstökuvaus onnistuu studiossamme, yrityksenne tiloissa tai miksei muussakin haluamassanne lokaatiossa.

PROMokuvaus ja muotokuvaus

Tuo persoonasi esille näyttävillä kuvilla. Tyylikkäät ja viimeistellyt promokuvat vievät brändisi uudelle tasolle. Teemme esiintyjille, bändeille ja artisteille näyttävät kuvat nettisivuille, julisteisiin ja muihin markkinointimateriaaleihin.

Asuntokuvaus ja kiinteistökuvaus

Tyylikkäät asuntokuvat tehostavat todistetusti asunnon myyntiä tai vuokrausta. Kuvien tarkoitus on luoda tunnelmaa ja antaa kohteesta havainnollistava yleiskuva, mutta jättää kuvien katselija kuitenkin nälkäiseksi näkemään enemmän. Näin kuva toimii myynnin tukena ja houkuttelee kävijöitä esittelyyn. Asuntojen lisäksi kuvaamme myös kiinteistöjä ja toimitiloja, joiden esittelyyn, myymiseen tai vuokraamiseen laadukkaat kuvat ovat niin ikään yhtä tärkeitä. Asunnon tai muun kiinteistön voimme taltioida myös videomuotoon, kysy tarjous!

Katso asuntokuvaksemme hinnasto TÄSTÄ.

TUOTEKUVAUS

Laadukkaat tuotekuvat ovat olennainen osa tuotteesi myyntiä. Ne havainnollistavat tuotteen tärkeitä ominaisuuksia ja houkuttelevat ostamaan. Tuotekuvaus onnistuu meiltä niin studiollamme kuin haluamassasi lokaatiossakin. Toteutamme tuotteestasi tarvittaessa myös videon.

KUVAPANKIT

Olipa valokuvauskohteesi lähes mitä tahansa, kameramme ja kuvaajamme saavat siitä varmasti parhaat puolet esille. Toteutamme yritysten käyttöön laadukkaita kuvapankkeja, somekuvausta ja esimerkiksi nettisivuprojektin yhteydessä voimme ottaa sivuille uudet näyttävät valokuvat aiheesta kuin aiheesta.

Pyydä tarjous

Onko aika uusille valokuville?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Tarjousprosessi etenee yleensä niin, että aluksi järjestetään etätapaaminen tai puhelinkeskustelu, jossa selvitetään tarpeitasi hieman tarkemmin. Tämän selvityksen pohjalta me luomme ja lähetämme tarjouksemme, ja samalla sovitaan uusi tapaaminen, jossa tarjouksen sisältö käydään yhdessä läpi.