Käyttöliittymäsuunnittelu

Varmista sujuvat digitaaliset palvelut hyvällä käyttöliittymäsuunnittelulla

Teemme käyttöliittymäsuunnittelua yrityksille, jotka haluavat varmistaa digitaalisten palveluidensa sujuvan käytön ja löytämisen. Kun epäoleellinen riisutaan pois, saadaan käyttöliittymiä, jotka ovat funktionaalisia, kauniita ja käyttäjäystävällisiä. Hyvin toteutetun käyttöliittymäsuunnittelun myötä käyttäjälle jää palveluiden käytöstä positiivinen tunne ja hän palaa todennäköisemmin takaisin palvelujen pariin. Käyttöliittymäsuunnittelu on aina osa verkkopalvelutuotantojamme, mutta teemme myös käyttöliittymäsuunnittelua esimerkiksi eri alustolla toteutettaville verkkokaupoille sekä yksittäisille sovelluksille.

Käyttöliittymäsuunnittelu-kuvituskuva-pöllö
Mainostoimisto-Luman-luoma-käyttöliittymäsuunnittelu-Sijoittajat.fi:n-Sijoittajaportaali-sovellukseen

UI:N eli käyttöliittymän suunnittelulla tehdään selkeitä palveluita

Hyvä käyttöliittymä on käyttäjän kannalta selkeä ja ennalta-arvattava. UI-suunnittelussamme teemme käyttöliittymiä, jotka kertovat asiakkaalle yhdellä silmäyksellä, miten palvelua tulisi käyttää. Tämä saavutetaan tekemällä puhtaita ja yksinkertaisia käyttöliittymiä, joissa ylimääräiset ominaisuudet eivät turhaan sekoita käyttäjän päätä palvelun käytössä. Suunnittelemme käyttöliittymät aina myös yrityksen brändiin sopiviksi.

UX:n eli käyttäjäkokemuksen suunnittelulla palvelusta tehdään helppokäyttöinen

Hyvä käyttäjäkokemus on tärkeä osa verkkosivuja, sovelluksia ja digitaalisia palveluita. UX-suunnittelu lähtee palveluiden käyttäjän toiminnan kartoittamisesta: mitä käyttäjä haluaa tehdä ja miten? Asettumalla käyttäjän rooliin voimme tehdä palveluista ja prosesseista mahdollisimman helppokäyttöisiä. Pohjatyön perusteella teemme sivustolle rautalankamallin, joka jäsentää palvelun rakenteen ja jossa on otettu huomioon käyttäjän sujuva liikkuminen palvelun parissa.

Käyttöliittymäsuunnittelu blogissa