Somemarkkinointi

Viestintää ja markkinointia sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on parhaimmillaan silta yrityksen ja tavan kansalaisen välissä. Se on vuorovaikutusta, viestintää ja markkinointia yhdessä paikassa. Ostopäätökset syntyvät paitsi tarpeesta, myös mielikuvista. Sosiaalisen median viestintä antaa yritykselle äänen ja kanavan luoda näitä mielikuvia.

Mainostoimisto-Luma-somemarkkinointi-kuvituskuva-metsä-järven-rannalla

Pyydä tarjous

Onko sosiaalinen media jo osa markkinointiasi?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Tarjousprosessi etenee yleensä niin, että aluksi järjestetään etätapaaminen tai puhelinkeskustelu, jossa selvitetään tarpeitasi hieman tarkemmin. Tämän selvityksen pohjalta me luomme ja lähetämme tarjouksemme, ja samalla sovitaan uusi tapaaminen, jossa tarjouksen sisältö käydään yhdessä läpi.

Somen ulkoistaminen

Me voimme ottaa vetovastuun yrityksesi someviestinnästä tai toimia apuna julkaisujen saattamisessa maailmaan. Tutustumme yritykseesi ja toimialaasi, opettelemme tai määrittelemme viestintänne linjan ja löydämme teille luonnollisimmat julkaisualustat. Tuotamme sujuvasti niin tekstiä, grafiikkaa, kuvaa kuin videotakin – tarve määrittää, me luomme.

Somesisällöntuotannon lisäksi teemme myös varsinaista somemarkkinointia. Sosiaalisessa mediassa mainostamalla yritys tavoittaa tehokkaasti suuren määrän ihmisiä, kohdistetusti juuri arvokkaimmille kohderyhmille. Somemarkkinointia voidaan tehdä somesisällöntuotannon ohessa tai omana erillisenä palvelunaan – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Facebook

Instagram

LinkedIn