Somemarkkinointi

Viestintää ja markkinointia sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on parhaimmillaan silta yrityksen ja potentiaalisen asiakkaan välissä. Se on vuorovaikutusta, viestintää ja markkinointia yhdessä paikassa. Ostopäätökset syntyvät paitsi tarpeesta, myös mielikuvista. Sosiaalisen median viestintä antaa yritykselle äänen ja kanavan luoda näitä mielikuvia.

Mainostoimisto Luma Oulu - laadukas somemarkkinointi tuo brändiä esiin

Ulkoistettu somemarkkinointi ja -viestintä

Me voimme ottaa vetovastuun yrityksesi someviestinnästä tai toimia apuna julkaisujen saattamisessa maailmaan. Tutustumme yritykseesi ja toimialaasi, opettelemme tai määrittelemme viestintänne linjan ja löydämme teille luonnollisimmat julkaisualustat. Tuotamme sujuvasti niin tekstiä, grafiikkaa, kuvaa kuin videotakin – tarve määrittää, me luomme.

Somesisällöntuotannon lisäksi teemme myös varsinaista somemarkkinointia. Sosiaalisessa mediassa mainostamalla yritys tavoittaa tehokkaasti suuren määrän ihmisiä, kohdistetusti juuri arvokkaimmille kohderyhmille. Somemarkkinointia voidaan tehdä somesisällöntuotannon ohessa tai omana erillisenä palvelunaan – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Facebook

Facebook on monella tavoin sosiaalisen median kivijalka. Sen valtava käyttäjäkunta tarkoittaa, että yritysten somemarkkinointi tavoittaa kohderyhmänsä tehokkaasti. Yrityksen Facebook-sivu on loistava alusta viestintään ja tiedottamiseen.

Instagram

Instagram mahdollistaa Facebookin tapaan suuren yleisön tavoittamisen. Instagramin visuaalisuuteen perustuva sisältö tuo yrityksen viestinnän myös nuoremman yleisön taskuun. Markkinointi Instagramissa on tehokasta ja tuloksellista.

Linkedin

LinkedInissä yrityksesi voi viestiä suoraan eri alojen ammattilaisille ja asiantuntijoille. LinkedIn-markkinoinnissa tämä mahdollistaa hyvinkin tarkan, alaan tai ammattiin perustuvan kohdentamisen. LinkedIn onkin oiva työkalu B2B-markkinointiin.

mainoskampanjoiden

Työnäytteitä

Pyydä tarjous

Onko yrityksesi somemarkkinointi kunnossa?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Laitetaan yrityksesi somemarkkinointi ja -viestintä kuntoon!

Somemarkkinointi blogissa