Videotuotanto Oulussa ja pohjoisessa

Vaikuttavaa videotuotantoa

Videotuotanto on tehokas tapa välittää viestiä. Kiinnostava visuaalisuus herättää huomion ja videolla monimutkaisiakin asioita on selkeä havainnollistaa. Ihmiset todennäköisesti katsovat mieluummin videon kuin lukevat tekstin, ja verkkosivuilla videosisällöstä on hyötyä myös Google-näkyvyyden kannalta.

Videotuotanto- ja videokuvaustarpeet vaihtelevat paljon tavoitteiden ja yleisön mukaan. Me kirkastamme viestisi näyttäväksi audiovisuaaliseksi kokonaisuudeksi, jolla vangitset kohdeyleisösi huomion mahdollisimman tehokkaasti. Käytössämme on laadukas nykyaikainen kalusto ja vuosien kokemus videotuotannoista. Toimipisteemme ja studiomme sijaitsevat Oulussa, mutta mobilisoidumme mielellämme myös kauemmas.

Mainostoimisto Luman videotuotanto rakentuu edittipisteellä

Personoitu videotuotanto syntyy yhteistyössä asiakkaan kanssa

Toteutamme videotuotannot aina somevideoista isoihin mainostuotantoihin saakka. Projektin aikana pidämme yhteyttä asiakkaan kanssa säännöllisesti, jotta videotuotanto on varmasti toiveiden mukainen.

Projekti alkaa aina suunnittelupalaverilla, jossa kartoitetaan yhdessä videon tavoitteet ja suunnitellaan tulevia kuvauksia. Tämän pohjalta luomme tuotantoaikataulun, sekä käsikirjoituksen tai kuvalistan, jotka hyväksytämme asiakkaalla ennen kuvauksia.

Kuvausten jälkeen teemme esikatseltavaksi raakaleikkauksen, johon rakenteeseen on helppo tehdä vielä isojakin muutoksia. Kun ensimmäinen muutoskierros hyväksytty, etenemme tarkempaan hienosäätöön: värimäärittelyyn, äänten säätöön, sekä mahdollisiin erikoistehosteiden ja grafiikoiden lisäykseen. Viimeistelty video käy vielä toisen muutoskierroksen asiakkaalla, jolloin pienetkin yksityiskohdat tulevat varmasti videolle oikein. Valmis video toimitetaan pilvipalvelun kautta asiakkaalle haluttuihin formaatteihin optimoituna.

Tutustu kaikkiin videotuotantoihimme Vimeo-kanavallamme >

Videotuotanto: brändivideo ja yritysesittely

Nostamme yrityksesi jalustalle visuaalisen kuvakerronnan keinoin – laadukkaasti ja persoonallisesti. Yritysvideo voi olla tarpeen mukaan joko asiapitoisesti tuotteita ja palveluita esittelevä, tai tarinallinen, elokuvamainen, jopa taiteellinen! Tärkeää on huomioida kohdeyleisö, ja tavoitellun katsojakunnan huomion herättämiseksi kannattaakin teemaa lähestyä vähän uudelta kantilta. Brändivideona toimiikin yleensä parhaiten mukaansatempaavasti käsikirjoitettu, yrityksen tyyliä ja arvomaailmaa tukeva tyylikkäästi toteutettu video.

Pharmatory – Brändivideo

Verkkosivu- ja brändiuudistuksen yhteydessä tuottamamme esittely- ja fiilisvideo Oululaiselle palveluyritykselle. Videosta editoitiin myös lyhyempi versio käytettäväksi verkkosivujen header-videona.

Hautaustoimisto Ikäheimo – mainosvideo

Nettisivuprojektin yhteydessä tuottamamme elokuvallinen mainos- ja brändivideovideo oululaiselle Hautaustoimisto Ikäheimolle.

Videotuotanto: Mainosvideo ja mainosspotti

Kun haluat tuoda yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi näyttävästi esille, on mainosvideo tai tv-mainoskampanja tehokas vaihtoehto. Toteutamme koko tuotantoprosessin aina käsikirjoituksesta ja näyttelijöiden roolituksesta erikoistehosteisiin ja leikkaukseen. Erona yritys- ja brändivideoon on yleensä lyhyempi kesto, mutta vahvasti samat lähtökohdat pätevät mainosspoteissa. Lopputuloksena on visuaalisesti huomiota herättävä ja kiinnostavan tarinan kertova video, joka tukee brändin tyyliä ja tavoitteita.

Copterplus – elämäsi huippuhetkiin

Tuotimme ja kuvasimme elämyksellisiä helikopterilentoja tarjoavalle Copterplussalle mainosspotin niin TV:ssä kuin sosiaalisessa mediassa esitettäväksi.

Autismiliitto – Askel aikuisuuteen

Toteutimme Autismiliiton Askel aikuisuuteen -hankkeelle kaksi lyhyttä mainosvideota. Tässä on videoista toinen, jossa toteutimme hyperlapsen Oulun yliopistolla.

Videotuotanto: YouTube-mainosvideo

Mainosvideoiden erityiseksi alakategoriaksi voisi nykyisin luokitella YouTuben mainokset, jotka pyörivät katseltavaa videota ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Kesto voi vaihdella kuudesta sekunnista aina useampaan minuuttiin, mutta yleensä nämä ns. puskurimainokset pyritään pitämään sisällöltään hyvin tiiviinä. Videoille on helppoa luoda mainoskampanjoita, joiden kohderyhmän voi määritellä tarkasti, ja potentiaalinen näkyvyys voi kustannuksiin nähden nousta todella isoksi. Tässä muutamia esimerkkejä asiakkaillemme toteuttamista YouTube-mainosvideoista.

Aineen autoliike – YouTube-mainoskampanja

Käsikirjoitimme ja kuvasimme Kemiläiselle Aineen autoliikkeelle viisi lyhyttä mainosvideota, joista kaikista editoitiin kahdet versiot: 20 sekuntia ja 6 sekuntia. Tässä kooste pidemmistä versioista.

YouTube-mainosvideoiden kollaasi

Kollaasi kolmelle asiakkaallemme toteutetuista puskurimainoksista: Loiste Siivous, Oulun Palametalli ja Toivalan Liikenneasema. Niin ikään näissäkin pidempiä ja lyhyempiä versioita täyttämään YouTuben eri mainospaikkoja.

Videotuotanto: Asiakaskokemusvideo ja hankevideo

Onnistuneen projektin tuloksia tai tyytyväisten asiakkaiden kommentteja kannattaa esitellä videomuodossa. Dokumentaarinen videokuvaus on helppoa ja kustannustehokasta toteuttaa, mutta lopputulos on tekstiä tai kaavioita huomattavasti mukaansatempaavampaa ja informatiivisempaa. Oikean ihmisen omilla sanoilla kerrottu kommentti on myös aitoa, uskottavaa ja käytännönläheistä.

Tähän samaan “dokumentaaristen videoiden” kategoriaan voidaan lukea myös rekrytointivideot, mitkä ovat erinomainen keino tavoittaa potentiaaliset työnhakijat ja luoda samalla positiivista työnantajaimagoa. Videoiden ympärille on myös helppo rakentaa laajempaa mainoskampanjaa, joka tavoittaa helposti laajan yleisön esimerkiksi somessa.

Metsäkeskus – Hankevideo

Metsäkeskuksen “tiedostava tilanomistus” -hankkeelle toteuttamamme video kertoo metsätilusjärjestelyiden ja yhteismetsien hyödyistä Haukiputaan Onkamonselän esimerkkikohteen avulla.

Capcon – asiakaskokemus

Capcon toteutti Kokkolan uudelle paloasemalle kattavat ja modernit turvajärjestelmät, ja me toteutimme tästä yhteistyöstä asiakaskokemusvideon.

Videotuotanto: Tuote- ja palveluesittely

Tuotteen esittely videolla antaa monia mahdollisuuksia, ja laadukas video antaa itse tuotteestakin laadukkaan kuvan. Monien ominaisuuksien esittely on helpompaa videolla kuin valokuvilla; kuva kertoo tuhat sanaa ja videokuva ainakin kymmenen tuhatta! Tuote voidaan esittää myös mainosvideon tapaan tarinallisessa kontekstissa, jolloin hyödyt nähdään käytännön esimerkeillä.

Käytettävissämme on oma kuvausstudio erilaisine taustoineen ja ammattitason valokalustoineen, jotta tuotteesi voidaan esittää siististi ja tarkasti pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tuotevideoa voidaan maustaa myös monenlaisella infografiikalla ja 3D-mallinnuksella havainnollistavuuden lisäämiseksi entisestään.

Optomed Aurora -käyttöohjevideo

Optomed Aurora -silmänpohjakameran käyttöopastusvideo kuvattiin kokonaisuudessaan studiollamme. Yhteistyössä asiakkaan kanssa laitteen kaikki ominaisuudet saatiin esiteltyä tarkasti ja oikein jokaista yksityiskohtaa myöten.

One-Way raitisilmaventtiili

Toteuttamamme tuote-esittelyvideo One-Way -raitisilmaventtiilille yhdistää videokuvan ja 3D-animaation parhaat puolet. Lopputulos on selkeä, tyylikäs ja informatiivinen.

Pyydä tarjous

Onko videotuotanto ajankohtainen?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Tarjousprosessi etenee yleensä niin, että aluksi järjestetään etätapaaminen tai puhelinkeskustelu, jossa selvitetään tarpeitasi hieman tarkemmin. Tämän selvityksen pohjalta me luomme ja lähetämme tarjouksemme, ja samalla sovitaan uusi tapaaminen, jossa tarjouksen sisältö käydään yhdessä läpi.

Videotuotanto blogissa