Striimaustuotanto

Toteutamme livelähetykset pieniin ja keskisuuriin tapahtumiin

Toteutamme striimauspalvelut moniin eri tarpeisiin! Livelähetyksiä voimme tuottaa niin pienistä puhestriimeistä isompiin seminaareihin, joita täydennämme lisäpalveluilla, kuten some, reportaasi ja äänentoisto. Näin saat valmiin paketin yhdestä paikasta. Virtuaalitapahtumissa voimme toimia kokonaisvaltaisena kumppanina tapahtuma-alustan, markkinoinnin ja striimaustuotannon osalta.

Olemme toteuttaneet striimauspalveluita esimerkiksi Oulun kaupungille, Optomedille, Stora Ensolle, Hoivatielle, Boehringer Ingelheimille ja Metal Capital Festivalille.

Striimaustuotanto-kameran-linssi-lähikuvassa

Tapahtumien livestriimauspalvelut

Webinaarit

Erilaisten webinaarien ja puhetilaisuuksien tuottaminen onnistuu kustannustehokkaasti yhden tai kahden teknikon ja/tai kuvaajan työpanoksella.

Livestriimauskamera-urheilustadionin-katsomossa

Monikameralähetykset

Tuotamme pienten ja keskisuurien tapahtumien livestriimaukset 2–4 kameran voimin tarpeen mukaan.

Striimaustuotannon-äänipöytä

Keikkalähetykset

Artisteille ja bändeille voimme toteuttaa verkon yli striimattavan livekeikan. Keikka voidaan kuvata ja lähettää studioltamme käsin Oulun Limingantullista. Studioltamme löytyy PA-kalusto laadukkaalla Allen & Heath -mikserillä.

Striimaustuotantojen työnäytteet

Mies-puhuu-mikkiin-yleisölle-ihmisiä

Virtuaalitapahtumat

Voimme ottaa ohjat virtuaalitapahtumasi järjestelyistä. Hoidamme tarvittaessa niin tapahtuman striimauksen, markkinoinnin kuin sisällöntuotannon tapahtumasta sekä tarjoamme asiakkaan käyttöön oman virtuaalitapahtuma-alustamme, Videopalvelimen.

Videopalvelin on aidosti kokemuksellinen ja virtuaalinen tapahtuma-alusta, jolla voi järjestää jouhevasti niin pienemmät webinaarit kuin isommatkin tapahtumat. Voit hoitaa kätevästi kaikki tapahtumaan liittyvät asiat ilmoittautumisesta jälkimarkkinointiin samalta alustalta. Tapantuma-alustalta löytyy tarvittava määrä huoneita ja lavoja ja alusta on kustomoitavissa brändisi mukaiseksi. Verkkokauppa mahdollistaa myös maksullisten lähetysten toteutuksen, ja chat-keskustelussa voi jutustelun lisäksi toteuttaa erilaisia äänestyksiä.

Striimausten lisäpalvelut

Somesisällöntuotanto

Tuomme sometiimin tai tehokkaan somettajan tapahtumaan tekemään reportaasia ja jakamaan fiiliksiä paikan päältä reaaliajassa.

Reportaasi

Sisällöntuottajamme voi tuottaa tapahtuman tunnelmista ja vaiheista artikkelimuotoisen kertomuksen ulkoista tai omaa julkaisukanavaa varten.

Äänentoisto

Kalustostamme löytyy välineet myös pienten ja keskikokoisten tapahtumien äänentoistoon.

Pyydä tarjous

Onko striimaustuotanto ajankohtainen?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Tarjousprosessi etenee yleensä niin, että aluksi järjestetään etätapaaminen tai puhelinkeskustelu, jossa selvitetään tarpeitasi hieman tarkemmin. Tämän selvityksen pohjalta me luomme ja lähetämme tarjouksemme, ja samalla sovitaan uusi tapaaminen, jossa tarjouksen sisältö käydään yhdessä läpi.

Striimaustuotannoista blogissa