Nettisivut pienelle yritykselle

Kustannustehokas nettisivujen toteutus uusille ja pienille yrityksille

Toteutamme kevyitä WordPress-nettisivuprojekteja aloittaville ja pienille yrityksille. WordPressin valmisteemoilla voidaan toteuttaa ulkoasultaan kustomoidut, näyttävät ja yrityksen näköiset nettisivut kustannustehokkaasti.

Nettisivut pienelle yritykselle - Mainostoimisto Luman työnäyte nettisivujen ulkoasusta

Responsiiviset ja hakukoneystävälliset wordpress-nettisivut pienelle yritykselle

Responsiiviset nettisivut skaalautuvat mobiililaitteisiin ja näyttävät hyvältä kaikilla näytöillä. Toteutamme nettisivut käyttäen WordPressiä, jolloin sinun on helppo päivittää nettisivujen sisältöjä ilman html-osaamista. Jokaisen nettisivuprojektin päätteeksi pidämme käyttökoulutuksen, jossa näytämme kädestä pitäen miten ja mistä sisältöjä muokataan.

Teemme kotisivut aina myös hakukoneystävällisiksi, joka auttaa yritystäsi nousemaan kilpailijoitasi korkeammalle Googlessa. Teemme nettisivustoihin myös seo:a, eli hakukoneoptimointia, jonka avulla orgaanista hakukonenäkyvyyttä pystyy parantamaan entisestään.

Hyvät nettisivut rakentuvat useasta elementistä

Sisältö

Verkkosivujen sisältö on sivuston tärkein ominaisuus. Selkeä viesti ja kirkas arvolupaus tekevät suurimman vaikutuksen potentiaaliseen kohderyhmään. Sisältö on avainasemassa myös kotisivujen hakukonenäkyvyydessä.

Ulkoasu

Sekava ulkoasu johtaa nopeasti sivukävijän mielenkiinnon katoamiseen, kun etsitty tieto ei löydykään samantien. Tarkkaan suunniteltu sivu vie yrityksesi ilmettä eteenpäin ja selkeyttää sivustoa typografian, värimaailman ja graafisen toteutuksen keinoin.

Hakukoneoptimointi

Oikein rakennettu sivusto nousee korkeammalle Google-haussa. Teemme hakukoneoptimointia, eli seo:a, joka muodostuu nettisivujen sisällöstä ja tekniikasta. Optimoidut kuvat ja välimuisti nopeuttavat sivustoa ja takaavat hyvän käyttökokemuksen, joka johtaa myös pidempään vierailuun sivustolla.

Responsiivisuus

Toteutamme kotisivut ja verkkokaupat aina responsiivisina, jolloin ne skaalautuvat automaattisesti eri kokoisiin päätelaitteiseen. Mobiilinäkymässä keskitymme käytettävyyteen ja nopeuteen.

KÄYTTÖTARKOITUS

Nettisivujen on tärkeä vastata käyttötarkoitusta. Suunnittelemme sivut yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan yrityksen tarvetta, joka voi olla vaikka potentiaalisten yhteydenottojen, eli liidien hankinta sivukävijöistä tai jokin myyntitapahtuma.

Kävijäseuranta

Kotisivujen kävijäliikennettä on monesti tarve seurata. Voimme liittää nettisivut Google Analyticsiin tai muuhun analytiikkapalveluun, josta voi seurata kävijöiden määrää ja käyttäytymistä sivuilla. Analytics, some-kanavat ja Ads voidaan linkittää toimimaan yhdessä konversioseurantana.

WORDPRESS-KäyttöKOULUTUS ja KÄYTTÄJÄOIKEUS

Järjestämme WordPress-verkkosivuston käyttökoulutuksen aina projektin päätteeksi. Käyttökoulutuksessa web-kehittäjämme näyttää sinulle käytännönläheisesti, miten sivuston sisältöjä muokataan ja uutta sisältöä, kuten alasivuja tai blogi-artikkeleita julkaistaan sivustolla.

Käyttökoulutuksen yhteydessä verkkosivuston pääkäyttäjäoikeus luovutetaan sinulle, jolloin saat myös sivustoon täydet muokkausoikeudet. Et siis ole riippuvainen meistä sivuston jatkokehityksessä ja ylläpitotoimissa.

Nettisivut yritykselle, nettisivujen ulkoasu, työnäyte Mainostoimisto Luma

WordPRess-nettisivujen ylläpito

Tarjoamme asiakkaillemme nettisivujen ylläpito- ja varmuuskopiointipalvelun, johon kuuluu sivuston tekniikan päivitys, turvallisuus ja varmuuskopiointi. Nettisivujen ylläpitotoimet voidaan tehdä joko kerran kuukaudessa tai yksinkertaisissa sivustoissa harvemmin, jolloin vuosikustannukset pysyvät alhaisena. Nettisivujen tekniikka on kuitenkin hyvä päivittää säännöllisesti tietoturva-, toimivuus- ja hakukonenäkyvyyssyistä.

Nettisivujen julkaisun jälkeen

Projektin aikana tai verkkosivujen julkaisun jälkeen teemme sivustolle uutta sisältöä, kuten valokuvia ja videota. Nettisivujen julkaisun jälkeen yhteistyö jatkuu usein markkinointipalvelulla tai Google Ads -mainonnalla, joilla saamme tuotettua sivustolle laadukkaita kävijöitä.

Mainostoimisto-Luman-toimitusjohtaja-Hannu-Rantakallio

Jätä esittelypyyntö

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

WordPress-nettisivut blogissa