WooCommerce-verkkokaupat

Luotettavia ja laadukkaita WooCommerce-verkkokauppoja yrityksille

Haluatko kasvattaa myyntiäsi ja viedä kauppasi verkkoon? Toteutamme laadukkaita WooCommerce-verkkokauppoja, joilla edistät myyntiäsi ja teet verkosta ostamisesta helppoa. WooCommerce-verkkokauppa taipuu joustavasti erilaisiin tarpeisiin, ja sitä on helppo käyttää ja ylläpitää.

WooCommerce-verkkokauppa-kuvituskuva

WooCommerce-verkkokauppa tukemaan tavoitteidesi saavuttamista

Verkkokauppatuotantomme käynnistyvät yhteisellä suunnittelupalaverilla, jossa perehdymme tarkoin asiakkaan tarpeisiin. Haluamme, että verkkokauppa auttaa asiakastamme saavuttamaan liiketoiminnallisia tavoitteitaan, minkä vuoksi määritämme alussa myös tavoitteet verkkokaupalle. Tämän jälkeen aloitamme verkkokaupan suunnittelutyön asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Osana suunnittelutyötä käymme läpi verkkokaupan asiakkaan ostopolut, jotta asiakkaan ostoprosessi verkkokaupassa sujuu mahdollisimman kitkattomasti.

Suunnittelutyön tuloksena graafinen suunnittelijamme luo layoutin verkkokaupalle. Layout esittelee verkkokaupan rakenteen ja visuaalisen ilmeen.
Ennen verkkokaupan rakentamista asiakkaalla on mahdollisuus esittää vielä muutostoiveensa layoutiin, jotta kokonaisuudesta tulee varmasti asiakkaan toiveiden mukainen.

Pyydä tarjous

Onko verkkokauppauudistus ajankohtainen?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Tarjousprosessi etenee yleensä niin, että aluksi järjestetään etätapaaminen tai puhelinkeskustelu, jossa selvitetään tarpeitasi hieman tarkemmin. Tämän selvityksen pohjalta me luomme ja lähetämme tarjouksemme, ja samalla sovitaan uusi tapaaminen, jossa tarjouksen sisältö käydään yhdessä läpi.

Peilejä-myyvän-WooCommerce-verkkokaupan-tuotesivu

Miksi WooCommerce

WooCommerce soveltuu erinomaisesti useille erikokoisille verkkokaupoille, muutamasta tuotteesta aina satojen tuotteiden katalogiin. WooCommerce-verkkokauppa voidaan yhdistää kätevästi yrityksen omaan verkkosivuun tai alustalla voidaan tehdä oma erillinen verkkokauppa. Verkkokaupan design on helposti muokattavissa, ja se voidaan toteuttaa yrityksen ilmettä mukaillen. Verkkokauppaan integroitava luotettava ja kotimainen Visma Pay -maksujärjestelmä varmistaa verkossa tehtyjen maksujen turvallisuuden. Myös kansainvälinen myynti onnistuu jouhevasti WooCommerce-verkkokaupassa.

Asiakasystävällinen verkkokauppa syntyy monesta elementistä

Ostoprosessin helppous

Hyvä asiakaskokemus on verkkokaupan tärkeimpiä ominaisuuksia. Se saavutetaan johdonmukaisella ostoprosessilla ja verkkokaupan nopealla ja vakaalla toiminnalla.

Maksujen turvallisuus

Kun raha liikkuu verkon välityksellä, on tärkeää, että verkkokaupassa käytetään luotettavaa palveluntarjoajaa. Käytämme verkkomaksuratkaisuissamme luotettavaa ja kotimaista Visma Pay:tä.

Selkeä design ja käytettävyys

Ensiluokkainen design tekee verkkokaupassa asioimisesta miellyttävän kokemuksen ja antaa asiakkaalle luotettavan kuvan verkkokaupasta. Selkeä design ei pelkästään välitä yrityksen yritysilmettä ja brändiä, vaan myös tukee verkkokaupan käytettävyyttä.