Myynti
Tarjouspyyntö
Sijainti
Kirjoittajan kuva Kirjoittanut: Matti Mörsäri
Kategoriassa Markkinointi /

Display-mainonta uudella Sanoma Ad Managerilla

Julkaistu:

Sanoman vuoden 2023 lopussa lanseeraama Ad Manager -palvelu tuo Sanoman suosittujen sivustojen display-mainonnan jokaisen yrityksen saataville. Mainostoimistosi voi rakentaa kampanjan suoraan Ad Managerin kautta, jolloin sitä ei tarvitse erikseen tilata Sanomalta. Budjetitkin voidaan asettaa suhteellisen kevyiksi kuten esim. Metan palveluissa, mutta raha pysyy kotimaassa. Ad Manager on kaiken kaikkiaan kätevä lisä minkä tahansa yrityksen markkinointimixiin. 

Matalat budjetit ja aineistokulut

Minimibudjetti Ad Manager -kampanjoissa on 400 € per kampanja. Myös itse materiaalien tuottaminen on edullista. Ad Managerissa on valittavissa erilaisia tuotteita, joista somenosto-tuote käyttää samoja tiedostoformaatteja kuin Metan mainostyökalu. Tällöin sama materiaali käy kumpaankin kanavaan. Kummankin kanavan hyödyntäminen yhtäaikaisesti saa aikaan multimediavaikutuksen, joka tehostaa viestisi välittymistä.

400 € budjetilla olemme parhaimmillaan saaneet asiakkaamme CPM-kampanjalle (tavoitteena sivustoliikenne) 350 000 näyttöä. Edullisimmillaan klikkien hinnaksi on muodostunut 0,53 €, eli 400 € budjetilla klikkejä on tullut 760 kpl.

Kohdistukset ja aineistot

Kohdistusmahdollisuuksia Ad Managerissa on paljon. Näistä varmasti tärkein on alueellinen kohdistus, joka onnistuu postinumeron tarkkuudella. Lisäksi valittavissa ovat myös tavanomaiset demografiset tiedot, kuten ikä ja sukupuoli. Mainonta voidaan myös kohdistaa kanavassa siten, että se näkyy tietyssä aiheyhteydessä tai tietyn kiinnostuksen kohteen mukaan.

Ad Managerista voidaan tilata perinteistä bannerimainontaa, joka näkyy esim. Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien verkkosivustoilla niiden ylälaidassa ja reunoilla. Näissä mainoksissa voidaan käyttää pelkää kuvamateriaalia. Somenosto-tuotteessa puolestaan voidaan hyödyntää myös tekstiä, animaatiota/videota sekä toimintopainikkeita. Somenosto-mainokset näkyvät uutisfeedissä varsinaisten artikkeleiden välissä.

Ole yhteydessä

Jos kiinnostuit Ad Managerin mahdollisuuksista oman yrityksesi markkinointikanavana, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Uusimmat blogit