Myynti
Tarjouspyyntö
Sijainti
Kirjoittajan kuva Kirjoittanut: Riku Määttä
Kategoriassa Google Ads / Markkinointi / Sosiaalinen media /

Tippasevat räystäät ja uudet markkinoinnin kumppanuudet ovat selviä kevään merkkejä

Julkaistu:

Alkanut vuosi 2022 on tuonut Lumalle paljon uutta tohinaa, kun pelkästään helmikuussa aloitimme neljä uutta kuukausimarkkinoinnin kumppanuutta. Tässä lyhyt katsaus uusiin asiakkuuksiimme!

Greon Oy

Greon on suomalainen valaisinvalmistaja ja valaisimien maahantuoja. Heidän valaisinvalikoimaansa kuuluu laajasti erimerkiksi julkisiin ja teollisuuden kohteisiin tarkoitettuja valaisimia, niin oman tuotekehittelyn pohjalta kuin maahantuotunakin. Asiakaskunnakseen Greon lukeekin valaistuksen ammattilaiset.

Greonille me pääsemme toteuttamaan suunnitelmallista markkinointia esimerkiksi LinkedInin, uutiskirjeiden sekä Google Ads -hakusanamainonnan tiimoilta. Yhteistyö aloitetaan ydinviestityöpajalla, jossa kirkastetaan yhdessä esimerkiksi yrityksen arvoja, missiota ja slogania. Samassa yhteydessä toteutetaan myös facelift Greonin verkkosivuille graafisen ilmeen ja sisältöjen osalta.

CopterPlus Finland Oy

CopterPlus on monipuolisesti erilaisia helikopterilentoja ja helikopterilentokoulutusta tarjoava yritys. Heidän palveluihinsa lukeutuu yleisölennätysten lisäksi esimerkiksi voimalinjojen kunnon tarkastusta, poronhoitoalaan liittyvää lennätystä sekä valo- ja videokuvauslentoja. Copterplus on myös valtuutettu helikopterilentäjien kouluttaja. 

Meidän kumppanuutemme CopterPlussan kanssa sisältää Google Ads -hakusanamainontaa sekä Facebook-sisällöntuotantoa ja -mainontaa, mutta olemme apuna myös muussa markkinoinnin kehittämisessä.

Asianajotoimisto Wallén-Leino Oy

Oululainen asianajotoimisto Wallén-Leino on palvellut asiakkaitaan Pohjois-Suomen alueella jo pitkään. Toimisto on erikoistunut rikos- ja perheoikeudellisiin palveluihin, mutta hoitaa myös muita lakiasioita tapauskohtaisesti. 

Wallén-Leinon kanssa kumppanuutemme käsittää Google Ads -hakusanamainonnan sekä sisällöntuotannon heidän sosiaaliseen mediaansa ja verkkosivuilleen, esimerkiksi mahdollisten blogitekstien muodossa. Monipuolisen palvelukattauksemme voimin pystymme mukautumaan myös muihin markkinointitarpeisiin, mikäli sellaisia ilmenee. Kumppanuuden alkuun Wallén-Leinon nettisivuille suoritetaan modernisoiva facelift.

Oulun PalaMetalli Oy

PalaMetalli on oululainen teräksen jälleenmyyntiin ja konepajapalveluihin erikoistunut yritys, jonka toiminnassa kohtaavat pitkä historia ja nykyaikainen palvelu. PalaMetallin verkkokauppa palveleekin sekä yrityksiä että myös yksityisasiakkaita 

Me ryhdymme toteuttamaan PalaMetallille suunnitelmallista markkinointia, joka kattaa mm. Google Ads -hakusanamainonnan sekä sisällöntuotannon ja markkinoinnin Facebookissa ja LinkedInissä. Myös PalaMetallille järjestetään yhteistyön alkuun ydinviestityöpaja, jossa tutustutaan tarkemmin yrityksen toimintaan sekä määritetään ja hiotaan yhdessä yrityksen ydinviestejä vastaamaan tämänhetkistä tilannetta. PalaMetallin nettisivuille teemme kumppanuuden alussa faceliftin, jossa niiden ilmettä ja sisältöjä päivitetään.

Mielenkiintoisia uusia asiakkuuksia

Uudet asiakkuudet tuovat aina uutta virtaa toimintaan, kun pääsemme tutustumaan uuteen kumppaniyritykseen ja heidän toimialaansa. Näiden uusien asiakkuuksien myötä onkin mukava lähteä kohti kevättä ja tehokasta markkinointia!

Mikäli sinun yrityksesi kaipaa luotettavaa ja kokonaisvaltaista markkinoinnin kumppania, ota yhteyttä! Keskustelemme mielellämme lisää tarpeistasi ja ehdotamme ratkaisua markkinointisi toteuttamiseen.

Uusimmat blogit