Case: Polartek

Kokonaisvaltainen yritysilmeen uudistus ja uudet verkkosivut

Asiakas: Polartek Oy
Liikevaihto: 5 M€ (2022)
Toimiala: Kone- ja prosessisuunnittelu
Projekti: Yritysilmeen suunnittelu ja WordPress-verkkosivutuotanto
Vuosi: 2022

Vuonna 1975 perustettu insinööritoimisto Polartek Oy kaipasi kokonaisvaltaista yritysilmeensä uudistusta, ja me otimme haasteen vastaan. Muutoksia tarvittiin yrityksen ydinviestiin, graafiseen ilmeeseen ja verkkosivuille.

1/3 Ydinviestityöpaja

Koska asiakas kaipasi niin laajaa modernisointia, aloitimme projektin ydinviestityöpajallamme, jossa keskustelimme yhdessä Polartekin kanssa yrityksen liiketoiminnasta, työtavoista ja palvelusisällöistä. Keskusteluiden pohjalta määritimme esimerkiksi Polartekin arvolupauksen, arvot ja mission vastaamaan tarkemmin heidän toimintaansa vuonna 2022. Yritykselle luotiin myös uusi slogan, ”Suunniteltu tehokkaaksi”, johon sisältyy maininta Polartekin suunnittelu- ja konsulttipalveluista sekä heidän työnsä perimmäinen päämäärä: asiakkaidensa toiminnan tehostaminen.

Ydinviestityöpajan hyödyt näkyvät myös muuten kuin pelkkinä konkreettisina ydinviesteinä: esimerkiksi yrityksen arvopohjan tarkastelu voi auttaa määrittämään viestinnän ja sisällöntuotannon linjaa jatkossa.

2/3: Yrityksen graafinen ilme

Yritysilmeen uusimisessa graafikkomme lähti liikkeelle asiakkaan toimialan tarkastelulla. Insinööriala on usein hyvin suoraviivaista toimintaa, joten graafisesta ilmeestäkin päätettiin tehdä hyvin minimalistinen ja selkeä. Perimmäinen ajatus oli, että uudistettu yritysilme viestisi ammattimaisuudesta ja Polartekin perusarvoista: luottamuksesta, vastuullisuudesta, palveluhenkisyydestä sekä oma-aloitteisuudesta. Moderni ja pehmeälinjainen muotokieli sekä raikas värimaailma herättävät luottamusta ja luovat kuvan yrityksestä, joka on osaava alansa ammattilainen.

3/3: Verkkosivu-uudistus

Polartekin verkkosivut päädyttiin rakentamaan kokonaan uusiksi WordPress-pohjalle. Uusien sivujen rakentaminen alkoi käytännössä jo ydinviestityöpajoissa, kun palvelumallin kartoittamisen yhteydessä suunniteltiin nettisivujen rakennekaavio. Palveluiden kuvauksia ja muita tekstisisältöjä päivitettiin tarpeen mukaan asiakkaalta saatujen materiaalien perusteella sekä Ydinviestityöpajan keskustelujen pohjalta.

Tavoitteena verkkosivu-uudistuksessa oli moderni sivusto, joka kuvastaisi Polartekin toimintaa vuonna 2022 ja josta heidän asiakkaidensa olisi helppo löytää tarvitsemansa tieto ja ottaa yhteyttä Polartekiin. WordPress-pohjalle rakentamisen etuna on se, että myös asiakas itse pystyy päivittämään sivujen sisältöjä jatkossa helpommin omatoimisesti.

Polartek.fi

Tutustutaan!

Verkkosivu-uudistus ajankohtainen?

Jätä yhteydenottopyyntö tarjouspyyntölomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen vuorokauden sisällä.