Case: Optomed Aurora & Polaris

Optomed Aurora & Polaris – tyylikkäitä käyttöohjevideoita studiossa

Alkukesästä 2020 sekä 2021 toteutimme Optomedille kahdenlaisten silmänpohjakameroiden esittely- ja käyttöohjevideoita. Videoiden sisältö ja rakenne toteutettiin tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja heidän käsikirjoitustaan tarkkaan noudattaen, jotta kaikki yksityiskohdat saatiin esille oikeilla tiedoilla ja selkeästi.

Videoille tarvittiin esiintyjiä sekä potilaiden että lääkärin rooliin, ja näyttelijöiden roolituksen hoidimme nopealla aikataululla. Studiomme tarjosi videoiden kuvaamiseen helpon työskentely-ympäristön ja lopputulokseen tyylikkään ja kliinisen ulkoasun. Ammattimaisen videokuvan lisäksi Aurora-kameran käyttöohjevideossa myös laadukas äänitys oli tietysti tärkeää, ja kouluttajan puheen äänitimmekin Luman studiolla akustiikaltaan sitä varten kalustetussa huoneessa.

Lopputuloksia elävöitettiin ja videoiden yksityiskohtia havainnollistettiin brändin teemoihin sopivilla grafiikoilla. Huolella alusta loppuun toteutettu projekti sai asiakkaalta suuret kiitokset:

“Luman tiimi hoiti ammattitaidolla sekä joustavasti videotuotannon toteutuksen käsikirjoituksemme pohjalta, kuunnellen meidän toiveet sekä visiot lopputuloksesta.” – Riina Kangas, Art Director, Optomed

Mainostoimisto-Luman-videosisällöntuottaja-Tapio-Lehtinen

Pyydä tarjous

Onko videotuotanto ajankohtainen?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä.