Case: Oulun Kruunu

Oulun Kruunu – nettisivut ja videotuotanto samassa paketissa

Toteutimme loppuvuodesta 2019 nettisivu-uudistuksen oululaiselle Hammaslääkäriasema Oulun Kruunulle. Lähtökohtana uudistuksessa oli tehdä nettisivujen ilmeestä raikas ja selkeä. Nettisivuprojektin yhteydessä kuvasimme header-videon asiakkaan tiloissa. Nettisivut viimeisteltiin näyttävillä valokuvilla.

1/3 Nettisivut

Oulun Kruunulla oli valmis yritysilme, johon kuului logo ja väripaletti. Asiakkaan toiveena oli, että nettisivuilla pystyttäisiin hyödyntämään graafisena elementtinä Kruunun kukkagrafiikkaa. Kruunun väripaletti koostuu violetista pääväristä ja oranssista tehosteväristä. Näitä kirkkaita sävyjä tasapainottaaksemme pidimme nettisivujen yleisilmeen hyvin vaaleana. Violettia ja keltaista hyödynsimme korostaaksemme tiettyjä sisältöalueita, kuten ajanvarausta ja uutisia. Sisältöalueiden ja kuvien pehmeiden reunojen ansiosta nettisivuista huokuu pehmeys ja ystävällisyys.

Alasivujen ilme pidettiin puolestaan hyvin yksinkertaisena. Persoonallisuutta toimme Kruunun kukalla, joka seuraa vierailijaa toistuvana elementtinä sivulta toiselle. Alasivuilla on paljon informaatiota, joka haluttiin jäsentää helppolukuiseksi kokonaisuudeksi. Asiakaskokemusta parantaaksemme lisäsimme jokaisen palvelun alasivulle asiantuntijat, jotka vastaavat kyseisestä hoidosta.

2/3 Valo- ja videokuvaus

Etusivua elävöittämään kuvasimme asiakkaan toimitiloissa videon. Oulun Kruunun kautta löytyivät videolla esiintyvät hammaslääkäriasiakkaat sekä tietysti hammaslääkäri ja -hoitaja. Hammaslääkärikäynteihin liittyy monilla henkilöillä pelkotiloja, joten videolle kuvattiin pääasiassa tilanteita ennen ja jälkeen itse hampaiden hoidon. Mahdollisimman vähän laitteita ja välineitä, ja sen sijaan iloisia ihmisiä asiakaspalvelutilanteissa; siitä muodostui videon runko. Mukaan valmiiseen videoon mahtui kuitenkin hidastuskuvaa tekohampaan valmistuksesta, mikä tuo mukavasti vaihtelua muihin kuviin.

Valokuvia sivuille otettiin samaan aikaan videon kuvausten kanssa ja vielä myöhemmin erillisellä kuvauskerralla. Projektin suurin valokuvauskeikka oli kuitenkin henkilöstökuvaus, joka onnistuttiin järjestämään niin ikään Oulun Kruunun tiloissa. Henkilökuvien taustoihin saatiin sopivasti eloa kuvaamalla yhdessä hoitohuoneessa niin, että hammaslääkärikalustoa näkyy sumeana taustalla.

3/3 Markkinointi

Nettisivuprojektin jälkeen olemme jatkaneet yhteistyötä Oulun Kruunun kanssa kuukausimarkkinoinnin merkeissä. Hoidamme Oulun Kruunun Google Ads -mainonnan.

OULUNKRUUNU.FI