Case: Loiste Siivous

Siivouspalvelu Loiste – raikas nettisivu-uudistus

Suunnittelimme ja toteutimme oululaisen Siivouspalvelu Loisteen nettisivu-uudistuksen alkuvuodesta 2019. Tavoitteena oli luoda selkeät ja helppolukuiset sivut, joita on vaivatonta käyttää myös mobiilissa. Perinteisten siivouskuvien sijasta sivuston kuvilla haluttiin viestiä yrityksen tarjoavan arjen helpotusta sekä vapaa-ajan lisäämistä.

1/2 Brändi

Siivouspalvelu Loisteella oli jo ennestään olemassa logo, värimaailma ja graafinen ohjeisto, joita hyödynsimme nettisivuilla vahvistaen yrityksen visuaalista identiteettiä. Yrityksen värimaailmaan kuului kaksi eri vihreän sävyä, joista tummanvihreää sävyä käytimme korostusvärinä, kun taas limenvihreää taustavärinä esimerkiksi footerissa sekä peittovärinä kuvien päällä. Näitä kahta vahvaa sävyä rauhoitimme valkoisilla ja vaaleanharmailla taustoilla. Näin yleisilme sivustolla pysyi raikkaana.

2/2 Verkkosivujen sisältö

Erilaisten graafisten elementtien käyttö pyrittiin pitämään minimissä, sillä sivustolle haluttiin kattavasti tekstiä. Asiakkaan toiveena oli, että teksteistä näkyisi aluksi vain osa, ja sivustolla vierailija saa itse halutessaan napsauttaa loputkin näkyviin. Graafisten elementtien sijasta hyödynsimmekin erilaisia tekstipalstoja mielenkiintoisen visuaalisen ilmeen luomisessa: sivustolla on käytetty yhden, kahden ja kolmen palstan sisältöalueita.

Projektin yhteydessä työntekijöistä otettiin henkilökuvat Luman omalla studiolla.

LOISTESIIVOUS.FI