Case: Tilamestarit

Kun toimivuus
on kaiken
A ja O.

Tilamestarit on Oulussa ja Tampereella toimiva tilojen erikoisratkaisuihin ja sisustusrakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa ohjaa yhdessä tekemisen ilo ja LEAN-menetelmien suoma tehokkuus sekä vastuullisuus.

Uusi brändi kasvavalle yritykselle

Kun Tilamestarit laajensi toimintaansa Etelä-Suomeen, heille heräsi ajatus verkkosivujen ja koko visuaalisen ilmeen uudistamisesta. Teimme Tilamestareille kattavan brändiuudistuksen, joka sisälsi logon, sloganin, typografian, värimaailman, grafiikoita, animoituja grafiikoita, kohteiden valokuvausta sekä ulkoasun suunnittelun verkkosivuille ja verkkosivujen kehittämisen WordPress-alustalle. Sytykkeenä visuaaliselle ilmeen luomiselle toimi Tilamestareiden toiminta, joka nojaa vahvasti LEAN-menetelmiin. Yritysilmeestä tehtiin siten käytännöllinen.

“Sisustusrakentaminen ja erikoisratkaisut tekevät tilasta persoonallisen ja toimivan.”

Tilamestareille suunniteltu logo kuvastaa T-kirjainta, mutta myös ylhäältä päin katsottavaa rakennelmaa, joka herättelee mielikuvitusta. Se voi olla esimerkiksi pyöreä sohva, jonka vieressä on pieni pöytä. Logoon haluttiin tuoda myös monikäyttöisyyttä. Sitä on käytetty verkkosivuilla animoituna ja graafisena elementtinä sisällyttäen siihen erilaisia sisustustekstuureja.

TILAMESTARIT.FI
Mainostoimisto-Luman-toimitusjohtaja-Hannu-Rantakallio

Tutustutaan!

OLETKO KIINNOSTUNUT KUULEMAAN, MITEN KEHITTÄISIMME BRÄNDIÄNNE?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä.