Myynti
Tarjouspyyntö
Sijainti
Kirjoittajan kuva Kirjoittanut: Matti Mörsäri
Kategoriassa Google Ads /

Google Ads -huipputarjous uusille asiakkaille

Julkaistu:

Google ADS on tehokas mainosmuoto

Google Ads -hakusanamainonta on todella tehokas tapa saada verkkosivuille laadukkaita kävijöitä, sillä mainoksia voidaan näyttää juuri silloin kun käyttäjät etsivät kyseistä tietoa Googlesta. Google Ads -mainokset näkyvät myös hakutuloksissa ennen orgaanisia eli maksuttomia hakutuloksia. Google Ads -hakusanamainonta laadukkaasti tehtynä parantaa myös verkkosivujen orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa, sillä hyvin optimoidut Google Ads -kampanjat vaativat myös verkkosivujen sisältöjen muokkaamista hakusanaa paremmin vastaaviksi.

Kampanjatarjous Mainostoimisto Luman asiakkaille

Google Partner -toimistona voimme tarjota uusille Google Ads -asiakkaillemme merkittävän edun, joka on yhteisarvoltaan 600,00 euroa. Tarjouskampanja on voimassa maaliskuun 2022 loppuun saakka.

Mainosbudjettia Googleen 400,00 eurolla

Mainostoimisto Luman uusille Google Ads -asiakkaille tarjotaan 400,00 euron arvoinen etu mainosbudjettina. Edun avulla saadaan vahvempi alku kampanjoille Googlessa. Etu on saatavilla uusille mainostileille sekä tileille, joissa ei ole yli 14 vrk vanhoja kampanjoita. 400,00 euron hyvityksen saa kun mainostilillä käytetään 60 päivän aikana 400,00 € mainontaan. Huipputarjous on saatavilla vain Google Partner -kumppanin kautta.

Palvelun aloitus veloituksetta, arvo 200,00 €

Palvelun aloituspaketti sisältää aloitustapaamisen, hakusana-analyysin, Google Ads -mainostilin luomisen sekä maksutietojen lisäämisen tilille. Google Ads -palvelusta tehdään kampanja- ja hakusanamääriin perustuva jatkuva sopimus 2 kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen kuukausihinta on alkaen 200,00 € alv 0%.

Hyödynnä tarjous lähettämällä lomake

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä lomakkeen lähettämisestä.

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Uusimmat blogit