Aito Ote – Lempeyttä huokuvat nettisivut ja yritysilme

Lempeys, vastaanottavaisuus ja ammattitaito olivat avainsanoja, joiden pohjalta lähdimme suunnittelemaan nettisivu-uudistusta oululaiselle terveyspalveluita tarjoavalle Aito Otteelle. Nettisivujen uusimisen yhteydessä päivitimme yrityksen logon sekä värimaailman. Asiakkaallamme oli paljon omia ideoita logon ja värimaailman suhteen, toiveena oli esimerkiksi saada yhdistettyä naisen siluetti pyöreään logoon. Näitä ideoita hyödynsimme lopullisessa ilmeessä, mihin asiakas oli erittäin tyytyväinen. Projekti toteutettiin kesällä 2019.

Asiakkaalla oli logosta jo pitkälle kehitetty idea, jota lähdimme viemään eteenpäin. Valmiista logosta tehtiin kaksi eri versiota, jotta logoa voisi käyttää mahdollisimman monipuolisesti. Pyöreän logon rinnalle tehtiin yksinkertaistettu, myös pienemmässä koossa toimiva tekstilogo. Logossa värityksenä käytettiin lempeyttä huokuvaa tummaa puuteria sekä valkoista.

Aito Ote Oulu logo
Aito Ote Logon suunnittelu

Nettisivujen ilme on hyvin yksinkertainen ja selkeä, jotta navigointi sivustolla olisi mahdollisimman vaivatonta. Etusivulla on tuotu esiin kaikki yrityksen tarjoamat palvelut. Palvelua klikkaamalla pääsee suoraan alasivulle, jossa kerrotaan palvelusta tarkemmin. Alasivuilta löytyvät CTA-napit ohjaavat sivustolla vierailijaa tehokkaasti esimerkiksi ajanvaraukseen. Ajanvaraus-sivulle integroitiin varausjärjestelmä, joka asiakkaalla oli jo valmiiksi käytössä. Näin kaikki varaukset synkronoituvat automaattisesti järjestelmään. Sivusto toimii myös blogialustana, johon asiakas julkaisee artikkeleita palveluihinsa liittyen.

Värimaailma on hyvin neutraali ja maanläheinen, ja tumman puuterin lisäksi sivustolla käytettiin tummanharmaata ja marjapuuron väriä. Värien neutraalius korostaa juuri sivustolla käytettyjä valokuvia. Kuvat ovat tärkeässä roolissa, sillä niiden avulla voidaan tehokkaasti kertoa, millaisesta palvelusta on kyse. Asiakas toimitti meille valmiin header-videon sekä nettisivuilla käytettävät valokuvat.

Aito Ote Nettisivut

Kokonaisuudessaan projekti oli varsin onnistunut. Saimmekin tyytyväiseltä asiakkaalta hyvää palautetta:

”Yhteistyö sujui moitteettomasti ja yhteydenottoja tuli puolin sekä toisin erittäin hyvin. Koskaan ei tarvinnut arvailla, miten projekti etenee, ja roolit olivat selkeät heti alusta alkaen! Pidin erityisesti siitä, että sain ehdottaa paljon omia ideoitani, joista sitten jalostui ammattilaisen käsissä laadukas tuote. Lopputuloksena oli juuri minun yritykseni konseptin näköiset nettisivut ja logo. Asiakkaani ovat kehuneet uusia nettisivuja harmoniseksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi – eli juuri yritykseni tyyliin sopivaksi. Kaiken kaikkiaan projekti oli todella vaivaton. Olen iloinen, että päädyin tilaamaan nettisivut ammattilaiselta. Se todellakin näkyy lopputuloksessa! ”

Ulla Tapaninen, Aito Ote

Tarvetta uusille kotisivuille?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi, tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään

Samankaltaisia töitä