Promilless – Monentyylistä markkinointivideota

Kesällä 2019 toteutimme useammanlaisten videoiden tuotantopaketin Goodwiller Oy:lle, joka valmistaa syljestä alkoholipitoisuuden mittaavia Promilless-testejä. Videoista ”merkittävimmät” olivat uuden Zero-testin käyttöohjevideo, sekä uuden ”Varaudu elämään”-sloganin mukainen mainosvideo someen.

Käyttöohjevideossa tärkeää olisi totta kai selkeys, sekä Promilless-tuotteiden mukainen visuaalinen tyyli. Zero-testin edeltäjälle, 0.2-testille oli jo tehty käyttöohjevideo, joka muodosti hyvän lähtökohdan uuteen videotuotantoon. Itse videomateriaali kuvattiin studiossamme parin tunnin aikana: valkoinen taustakangas alas, valot ja kamera pystyyn ja ei muuta kuin kuvaamaan! Anonyyminä mallina toimi markkinointisuunnittelijamme Titta, jonka kädet ja suu ohjeistivat vaihe vaiheelta lähikuvissa, miten alkoholitestin käyttö tapahtuu.

Videon leikkaus ja muu jälkituotanto ei sekään vienyt kovin kauaa, kun tarvittavat tekstit ohjevideota varten olivat asiakkaalla jo valmiina. Parhaat videoklipit vain Adobe After Effects -ohjelmaan oikeaan järjestykseen, väliin sopivan vauhdikkaat tekstianimaatiot kertomaan testin käytöstä ja taustalle rytmikäs biisi. Lopputuloksesta tuli erittäin selkeä ja tyylikäs.

Toisen videon, eli somemainoksen ideoimme täysin puhtaalta pöydältä yhdessä asiakkaan kanssa. Parhaaksi ideaksi valikoitui Promilless-tuotteen yhdistäminen ikoniseen kohtaukseen Titanic-elokuvasta. Etsimme esiintyjiä videoon Facebookissa, ja sopiva kaksikko näyttelemään nuortaparia löytyikin nopeasti.

Niinpä lähtikin, keskikesän auringossa, Oulu-laiva pienelle kierrokselle kuvausryhmä mukanaan. Samalla ottaisimme mainosmateriaalia myös itse laivan omaan käyttöön. Näyttelijämme levittivät kätensä Kate Winsletin ja Leonardo DiCaprion tapaan laivan keulilla, ja taltioimme tilanteen mahdollisimman samoista kuvakulmista kuin alkuperäisessä elokuvassa. Erittäin näyttävää kuvaa saimmekin taltioitua – katso video alta!

Buustia yrityksesi myyntiin videotuotannolla?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi! Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Samankaltaisia töitä
Liikuntakeskus Fun Virtuaalitunteja studiossa