Riverside Residences – Unohtumattomia kokemuksia Lapissa

Suunnittelimme ja toteutimme tammikuussa 2019 logon ja nettisivut rovaniemeläiselle majoitus- ja safaripalveluita tarjoavalle Riverside Residences -yritykselle.

Logon haluttiin ilmentävän paikallisuutta. Tämä toteutuu logon ikonina toimivassa joessa: samoin kuin Kemijoki virtaa Rovaniemen lävitse, virtaa myös logossa oleva joki ikonin läpi kohti taivaanrantaa. Mielenkiintoa ja eksoottisuutta yksinkertaisen ikonin rinnalle haettiin fontilla. Yritysilmeen värimaailmaksi valikoitui sini-musta-valkoinen Lapin hengessä.

Riverside Residences logo

Nettisivut haluttiin jakaa selkeästi asuntovuokraukseen sekä safareihin. Lisäksi moottorikelkkojen vuokraamiselle tehtiin oma alasivu. Sivuston haluttiin toimivan varausalustana asuntojen vuokraamiselle, minkä vuoksi sivurakenteesta tehtiin hyvin yksinkertainen. Jokaiselle kohteelle luotiin oma alasivu, josta löytyy kohteen tiedot, valokuvia sekä oma varauskalenteri. Myös safarien sivulla on mahdollista tarkistaa vapaat ajankohdat safareille ja varata aika omalle elämysseikkailulle.

Sivuston kuvituskuvana käytettiin asiakkaan omia valokuvia.

Tarvetta uusille kotisivuille?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi, tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään

Samankaltaisia töitä
HERO Safety