Verkkopalvelut

Verkkopalvelumme auttavat saavuttamaan tavoitteesi

Laadukkaasti toteutetut verkkosivustot ja verkkokaupat parantavat yrityksen näkyvyyttä digitaalisessa maailmassa ja auttavat yritystä saavuttamaan liiketoiminnallisia tavoitteitaan. Luomme aikaa kestäviä verkkopalveluja, joissa yhdistyvät käyttäjäystävällinen ja kaunis design sekä laadukas tekninen toteutus.

Prosessi

1. Kick-off

Aloitamme verkkopalvelutuotannot perusteellisella tarpeen kartoituksella, jossa määrittelemme sivuston toiminnallisuudet ja laajuuden sekä käyttötarkoituksen.

Projekti alkaa kick-off- eli aloituspalaverilla, jossa esitellään koko työryhmä ja sovitaan vastuualueet. Aloituspalaverissa määritellään myös sivuston tavoitteet ja visuaalinen tyyli.

Tavoitteiden asettamisella pyrimme varmistamaan, että verkkopalvelu auttaa asiakasta saavuttamaan liiketoiminnallisia tavoitteitaan.

2. Suunnittelu

Verkkopalveluiden käyttöliittymäsuunnittelu koostuu rakenne- sisältö-, ja käytettävyyssuunnitelmista sekä visuaalisista layouteista eri näkymistä, responsiivisuudesta ja toiminnallisuuksista.

Pidämme asiakkaan kanssa sekä suunnittelu- että layoutteja läpikäyvän palaverin. Keskusteluiden ja palautteen perusteella teemme suunnitelmiin ja layoutteihin tarvittavat muutokset.

Muutokset on syytä tehdä ennen kuin varsinainen ohjelmointi alkaa. Tällöin koodia ei tarvitse muokata, josta aiheutuisi tarpeetonta työtä.

3. Ohjelmointi

Kun suunnitelmat on lyöty lukkoon, verkkopalvelun ohjelmointi voi alkaa. Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa palvelulle sopivan hosting-ratkaisun. Luomme palvelusta kehitysversion, joka käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Sisällöntuotanto tapahtuu ohjelmoinnin rinnalla.

Ohjelmointivaiheessa palveluun voidaan tehdän vielä tarvittaessa sisältö- ja ulkoasumuutoksia. Koodin muokkaamista vaativat muutokset tässä vaiheessa ovat aina tuntiperusteisesti tehtäviä töitä, mikäli niitä ei ole tarjouksessa huomioitu.

Pyydä tarjous

Onko verkkosivustouudistus ajankohtainen?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeen kautta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkivuorokauden sisällä. Tarjousprosessi etenee yleensä niin, että aluksi järjestetään etätapaaminen tai puhelinkeskustelu, jossa selvitetään tarpeitasi hieman tarkemmin. Tämän selvityksen pohjalta me luomme ja lähetämme tarjouksemme, ja samalla sovitaan uusi tapaaminen, jossa tarjouksen sisältö käydään yhdessä läpi.

Palvelut