Videotuotanto

Vaikuttavaa videotuotantoa

Videotuotanto- ja videokuvaustarpeet vaihtelevat tavoitteiden ja yleisön mukaan. Me kirkastamme viestisi näyttäväksi videokokonaisuudeksi, joten vangitset kohdeyleisösi huomion mahdollisimman tehokkaasti. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja vuosien kokemus videotuotannoista. Toimipisteemme ja studiomme sijaitsevat Oulussa, mutta mobilisoidumme mielellämme myös kauemmas.

Personoidut videotuotannot syntyvät yhteistyössä asiakkaan kanssa

Toteutamme personoidut videotuotannot somevideosta aina isoon mainostuotantoon saakka. Videotuotantoprojektin aikana pidämme yhteyttä säännöllisesti asiakkaaseen, jotta lopputuloksesta tulee toiveiden mukainen.

Projekti alkaa aina suunnittelupalaverilla, jossa kartoitetaan yhdessä videon tavoitteet ja suunnitellaan tulevia kuvauksia. Tämän pohjalta luomme tuotantoaikataulun sekä käsikirjoituksen tai kuvalistan, jotka hyväksytämme asiakkaalla ennen kuvauksia.

Kuvausten jälkeen teemme esikatseltavaksi raakaleikkauksen, johon on helppo tehdä vielä isojakin muutoksia rakenteeseen. Kun ensimmäinen muutoskierros hyväksytty, etenemme tarkempaan hienosäätöön: värimäärittelyyn, äänten säätöön, sekä mahdollisiin erikoistehosteiden ja grafiikoiden lisäykseen. Viimeistelty video käy vielä toisen muutoskierroksen asiakkaalla, jolloin pienetkin yksityiskohdat tulevat varmasti videolle oikein. Valmis video toimitetaan pilvipalvelun kautta asiakkaalle haluttuihin formaatteihin optimoituna.

Yritysesittely ja brändivideo

Nostamme yrityksesi jalustalle visuaalisen kuvakerronnan keinoin – laadukkaasti ja persoonallisesti. Brändivideon toteutuksessa on tärkeää huomioida myös kohdeyleisö.

Pharmatory – Brändivideo

Verkkosivu- ja brändiuudistuksen yhteydessä tuottamamme esittely- ja fiilisvideo Oululaiselle Pharmatory Oy:lle. Videosta editoitiin myös lyhyempi versio käytettäväksi verkkosivujen header-videona.

Hautaustoimisto Ikäheimo – mainosvideo

Nettisivuprojektin yhteydessä tuottamamme elokuvallinen mainos- ja brändivideovideo oululaiselle Hautaustoimisto Ikäheimolle.

Mainosvideo ja mainosspotti

Kun haluat tuoda yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi näyttävästi esille, on mainosvideo tai tv-mainoskampanja tehokas vaihtoehto. Toteutamme koko tuotantoprosessin aina käsikirjoituksesta ja näyttelijöiden roolituksesta erikoistehosteisiin ja leikkaukseen.

Autismiliitto – Askel aikuisuuteen

Toteutimme Autismiliiton Askel aikuisuuteen -hankkeelle kaksi lyhyttä mainosvideota. Tässä videoista toinen, johon toteutimme hyperlapsen Oulun yliopistolla.

Oulu hinaus – mainosspotit

Kooste kuvaamistamme kuuden sekunnin mainospätkistä Oulu Hinaukselle.

Asiakaskokemusvideo, hankevideo ja dokumentaarinen videokuvaus

Onnistuneen projektin tai hankkeen tuloksia tai tyytyväisten asiakkaiden kommentteja kannattaa esitellä videomuodossa. Dokumentaarinen videokuvaus on helppoa ja kustannustehokasta toteuttaa, mutta lopputulos on tekstiä tai kaavioita huomattavasti mukaansatempaavampaa ja näin ollen myös informatiivisempaa.

Metsäkeskus – Puuta sillasta seinään hanke

Metsäkeskuksen hankkeelle toteuttamamme video esittelee Utajärven uuden CLT-rakenteisen hyvinvointikeskuksen rakennusprojektia.

ODL – Hymy-hanke

Videomuotoinen loppuraportti kertoo kattavasti ODL Liikuntaklinikan Hymy-hankkeen tuloksista ja siihen osallistuneiden kokemuksista.

Tuote- tai palveluesittely

Tuotteen esittely videolla antaa monia mahdollisuuksia: tyylikäs video antaa tuotteestakin laadukkaan kuvan, ja monien ominaisuuksien esittely on helpompaa videolla kuin valokuvilla. Tuote voidaan esittää myös mainosvideon tapaan tarinallisessa kontekstissa, jolloin hyödyt nähdään käytännön esimerkeillä. Käytettävissämme on kuvausstudio erilaisine taustoineen, jotta tuotteesi voidaan esittää siististi pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Optomed Aurora -käyttöohjevideo

Optomed Aurora -silmänpohjakameran käyttöopastusvideo kuvattiin kokonaisuudessaan studiollamme.

One-Way raitisilmaventtiili

Toteuttamamme tuote-esittelyvideo One-Way -raitisilmaventtiilille yhdistää videokuvan ja 3D-animaation parhaat puolet.