Tuloksellista somemarkkinointia ja digimarkkinointia

Sosiaalisen median sisältö- ja markkinointiratkaisut sekä digitaalinen markkinointi, kuten Google Ads -hakusanamainonta

Laadukas sisältö on somessa avainasemassa. Geneeriset mainokset eivät kiinnosta kiireistä feedin selaajaa, vaan sisällön on oltava aidosti kiinnostavaa. Laadukas video tai valokuva on hyvä keino herättää huomio.

Digitaalinen markkinointi tavoittaa parhaiten kiireiset asiakkaasi. Google Ads-mainonnalla voit tavoittaa kohdeasiakkaasi tehokkaasti useilla eri keinoilla: tekstipohjaisilla hakumainoksilla, graafisilla Display-mainoksilla, YouTube-videomainoksilla tai sovelluksen sisäisillä mobiilimainoksilla.

Some- ja digimarkkinoinnin työvälineet

FACEBOOK & INSTAGRAM

Sosiaaliset mediat, kuten Facebook ja Instagram ovat nykyään todella tehokkaita kävijäliikenteen ohjaajia kotisivuille. Luomme asiakkaillemme yksilölliset somen sisällöt sekä mainoskampanjat. Seuraamme ja analysoimme tuloksia ja eri kampanjoiden tehokkuutta.

GOOGLE ADS

Googlen hakusana- ja display-mainonnassa päivitämme ja analysoimme kampanjoita jatkuvasti. Pitempiaikaisella markkinointityöllä ymmärrämme asiakkaamme tarpeita koko ajan paremmin. Käytämme laajasti myös muita Googlen digimarkkinoinnin työvälineitä, kuten Analytics, Search Console, Google My Business.

BLOGI

Blogi on tehokas tapa houkutella kävijöitä sivuille. Kiinnostava ja oikeasti hyödyllinen sisältö herättää lukijan mielenkiinnon, jolloin sivustolla vierailu pitenee huomattavasti, kirjoittajan asiantuntijakuva vahvistuu ja yhteydenotosta tulee todennäköisempää.

UUTISKIRJE

Uutiskirje on tehokas tapa lähestyä potentiaalisia asiakkaita. Toteutamme integraatiot nettisivujen sähköpostilistan keräämisen ja CRM-järjestelmän välillä. Suunnittelemme myös uutiskirjeiden graafiset ilmeet ja sisällöt.

Facebook ja Google haltuun?

Kuulisimme mielellämme lisää projektistasi, tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään

Asiakkaitamme digi- ja somemarkkinointipalveluissa

Finnlamelli

Finnlamelli

Facebook
Instagram
LinkedIn

Oulun kaupunki

Oulun kaupungin nuorisopalvelut

Somemarkkinointi
Facebook
Instagram

nosturiliike sulkala

Nosturiliike Sulkala

Somemarkkinointi: Facebook
Google Ads
Hakukoneoptimointi

Facebook Kalajoki

Kalajoki Apartments

Somemarkkinointi
Facebook
Google Ads

oulu hinaus markkinointi

Oulu Hinaus

Somemarkkinointi: Facebook
Google Ads
Hakukoneoptimointi

oulun_arvokiinteistot

Oulun Arvokiinteistöt

Google Ads
Facebook
Hakukoneoptimointi