Myynti
Tarjouspyyntö
Sijainti
Kirjoittajan kuva Kirjoittanut: Hannu Rantakallio
Kategoriassa Brändi / Yrittäjyys /

Valoa digitaaliseen maailmaan – esittelyssä uudistunut Luma

Julkaistu:

Vuosi 2021 on ollut Lumalla kehityksen aikaa. Edellisen vuoden pandemiatilanne pakotti meidät uudistumaan useilla liiketoiminnan osa-alueilla, ja kehityspyörät lähtivät pyörimään suunniteltua laajemmin. 

Kehitystyön aikana olemme luoneet kasvustrategian, kehittäneet asiakaskokemusta, luovan työskentelyn prosessia, myyntiprosessia, palveluitamme sekä uudistaneet brändi-identiteettimme vastaamaan uutta palvelumalliamme. Kaiken kehitystyön pohjana toimivat laaja strategiatyö sekä ydinviestin määrittely. 

Luovaa ja tavoitteellista työtä

Viimeisen yhden ja puolen vuoden aikana olemme saaneet julkaistua kaksi täysin uutta palvelua: 3D-visualisoinnit ja striimaustuotannot sekä kerryttäneet syvempää ymmärtystä virtuaalitapahtumien järjestämisestä. Olemme myös kehittäneet eri palveluiden prosesseja ja toimintamalleja. 

Yhtenä isompaina kehityskohteena olemme ohjelmoineet oman WordPress-teeman, jota voimme hyödyntää verkkosivutuotannoissamme. Oman teeman kilpailuetuna on sen kustannustehokas tapa toteuttaa moduulipohjaisesti WordPress-sivustoja ja tuottaa samalla laadukasta koodia. Täten Luma-teemalla toteutettu saitti on pitkäikäinen, käyttäjäystävällinen ja nousee hakukoneissa korkeammalle. Luman uusi verkkosivusto on toteutettu Luman moduuliteemalla.

Kuukausimarkkinointipalvelumme on saanut myös paljon huomiota osakseen. Isoimpana uudistuksena on ollut toimintamallin muutos ja asiakkuusvastaava Matti Mörsärin rekrytointi toimimaan kk-tiimin vetäjänä. Tuloksena meillä on esitellä jatkuvan kehityksen yhteistyömalli, jolla voimme varmistaa tavoitteellisen markkinointityön.

Uudistuneen Luman näkyvimmät osat ovat visuaalinen ilme ja ydinviesti. Halusimme korostaa ja avata visuaalista tyyliämme sekä keskittyä työskentelyn tavoitteellisuuteen. Uusilla sivuillamme on rakkaudella ja pieteetillä työstetyt ydinviestin osat: arvolupaus, missio, arvot sekä toimintatapa. Tulemme ylpeydellä esittelemään uutta brändimateriaalia, toimintamalleja ja henkilökuntaa somessa sekä uutiskirjeessämme. Voit myös aloittaa maailmankuvaamme tutustumisen täällä uudistuneella sivustolla. Lukusuosituksena annamme etenkin toimintatapa ja arvot -sivun, joka kannattaa vilkasta läpi!

Mainostoimisto-Luman-logo-animaatio-ympärilleen-katsovan-silmän-ympärillä-pyörivät-tekstit-tietoa-taitoa-luovuutta-intuitiota

Uusimmat blogit